Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha a párotok 1 szórakozóhelyen szóbaállna 1 idegen nővel míg ti elvagytok a társaságban?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 3. 09:22
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Mert egyre csak azt mantrázod, hogy a barátodnak mit nem lenne szabad. Ahelyett, hogy magaddal foglalkoznál, miért is vagy féltékeny, miért ilyen alacsony az önbecsülésed.
2013. ápr. 3. 10:30
 32/48 anonim ***** válasza:
Csodálkozom, hogy nem rúgott ki páros lábbal a srác. ANNYIRA, de annyira sötét vagy.
2013. ápr. 3. 10:31
 33/48 A kérdező kommentje:
vajon egy pszichológus tudna segíteni rajtam? tudom hogy nem kéne örökké ezen agyaljak, de nem tudom kontrollálni az agyam...ez betegség :(
2013. ápr. 3. 10:34
 34/48 anonim ***** válasza:
Ez nem betegség, de a pszichológus jó ötlet.
2013. ápr. 3. 10:38
 35/48 anonim ***** válasza:

Igen, minden ironizálás nélkül, a pszichológus jó ötlet lenne.

Inkább vállald fel, hogy problémád van, mert akkor esélyed van rá, hogy megoldást találj. A hiábavaló féltékenykedés úgysem vezet sehová.

2013. ápr. 3. 10:38
 36/48 anonim ***** válasza:

tanulságos:

[link]

2013. ápr. 3. 10:47
 37/48 anonim ***** válasza:

Somát meg az idióta általánosításokat hagyjuk.

még 2002ben volt egy barátnőm, nem volt topmodell, de

nekem szép volt. Akkoriban volt, hogy egy night clubban

melóztam, volt, hogy éjjel ugrasztottak ki mellőle az

ágyból, mert pl leállt a zene, nem volt buli, vendégek

morcosak... hát menni kellett...

Egyszer nem tette fel a kérdést, hogy megcsaltam-e, mert

ugye ott lett volna csaj bőven. Én pedig egyszer sem

csaltam meg. Tudta, hogy bár alulöltözött nők közé me-

gyek, nem fogok olyat tenni, amit nem illik :)

Ennyit a hozzáállásról :)

2013. ápr. 3. 10:51
 38/48 anonim ***** válasza:

Ha a csajom csinálnáná hogy más pasikal igen zavarna viszont megértem de akoris benem lene a féltékenység.

F/23

2013. ápr. 3. 10:51
 39/48 A kérdező kommentje:
Remélem majd 1szer én is így tudok hozzáállni a dolgokhoz :) ez a mostani helyet így elviselhetetlen. Nekem is és a barátomnak is
2013. ápr. 3. 10:54
 40/48 anonim ***** válasza:

És itt kap teret Soma , meg az idióta általánosítás.

Tedd a szívedre a kezed. Ha a barátnőd folyamatosan féltékenykedett volna, nyomozott volna utánad, jeleneteket rendezett volna, nem hagyott volna neked teret, nem fordult volna meg a fejedben, hogy megcsald??

2013. ápr. 3. 10:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!