Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szemétség, ha azért jövök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség, ha azért jövök össze egy csúnyácskább lánnyal, hogy biztosabb, hosszabb távon működjön a párkapcsolatom?

Figyelt kérdés

Az a lényeg hogy egy érzelmes, ragaszkodó srác vagyok, hiába nézek ki jobban, egyszerűen ma már képtelenség megbízható, kedves és szerethető nőt találni a szép,de sajnos az átlagos kategóriából is. 25 évem alatt SOHA nem találtam ilyen lányt, mind átvágott, becsapott vagy megcsalt.

Arra gondoltam mi lenne, ha egy nem olyan szép, esetleg molett lánnyal ismerkednék, gondolva, hogy ha én csúnyán szólva a "szintje fölött vagyok", talán megbecsülne.

Elég érzelmes vagyok és figyelmes, szóval tőlem mindent megkapna, mert nekem kiszámíthatóság kell, amit a szép lányok nem tudnak garantálni, hiszen neki az "izgalom" az alfa és omega egy kapcsolatban. Amint van izgalmasabb pasi, úgy is lecserélnek és eldobnak mint egy darab követ.

2013. ápr. 2. 22:32
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

ne általánosíts, és a 25 éveddel lehet hogy veled is van valami difi.

A Szerelmemet meg halálra ijesztetted a kérdéseddel, ugyanis kis bizalma van még csak felém és azt hiszi mindegyik csaj olyan h megcsalja a párját, meg elhagyja, meg átvágja, meg álszenteskedik. És ezt csupán egy ex miatt teszi, ugyanis az vagy 6-7x szakított vele (első kapcsolata volt, bár nem is nevezhető igazán kapcsolatnak).

2013. ápr. 3. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!