Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség, ha azért jövök össze egy csúnyácskább lánnyal, hogy biztosabb, hosszabb távon működjön a párkapcsolatom?
Az a lényeg hogy egy érzelmes, ragaszkodó srác vagyok, hiába nézek ki jobban, egyszerűen ma már képtelenség megbízható, kedves és szerethető nőt találni a szép,de sajnos az átlagos kategóriából is. 25 évem alatt SOHA nem találtam ilyen lányt, mind átvágott, becsapott vagy megcsalt.
Arra gondoltam mi lenne, ha egy nem olyan szép, esetleg molett lánnyal ismerkednék, gondolva, hogy ha én csúnyán szólva a "szintje fölött vagyok", talán megbecsülne.
Elég érzelmes vagyok és figyelmes, szóval tőlem mindent megkapna, mert nekem kiszámíthatóság kell, amit a szép lányok nem tudnak garantálni, hiszen neki az "izgalom" az alfa és omega egy kapcsolatban. Amint van izgalmasabb pasi, úgy is lecserélnek és eldobnak mint egy darab követ.
"Az esztétikai rasszizmus majdnem mindig a tapasztalatlanság megnyilatkozása. Azok, akik nem hatoltak elég mélyen a szerelmi gyönyörök világába, a nőket csak a külsejük alapján ítélik meg. De azok, akik igazán ismerik őket, tudják, hogy a szem csak egy töredékét képes közvetíteni mindannak, amit a nő számunkra nyújthat."
Ezt az idézeted juttattad eszembe.
Nem egy csúnyácskább barátnő, hanem némi kitartás, és felnőttebb gondolkodás kellene neked.
utolsó, szívemből szóltál :)
kérdező, a gond tudod mi? h fogalmad sincs a világról, a nőkről, a kapcsolatokról. aki ilyet leír mint te, az ne csodálkozzon, h mindenki átvágja.
mintha én írtam volna ki! dugják fel az izgalmukat maguknak... csak annyi hogy én csak átlagos csajjal jövök össze nem csúnyácskával
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!