Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szemétség, ha azért jövök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség, ha azért jövök össze egy csúnyácskább lánnyal, hogy biztosabb, hosszabb távon működjön a párkapcsolatom?

Figyelt kérdés

Az a lényeg hogy egy érzelmes, ragaszkodó srác vagyok, hiába nézek ki jobban, egyszerűen ma már képtelenség megbízható, kedves és szerethető nőt találni a szép,de sajnos az átlagos kategóriából is. 25 évem alatt SOHA nem találtam ilyen lányt, mind átvágott, becsapott vagy megcsalt.

Arra gondoltam mi lenne, ha egy nem olyan szép, esetleg molett lánnyal ismerkednék, gondolva, hogy ha én csúnyán szólva a "szintje fölött vagyok", talán megbecsülne.

Elég érzelmes vagyok és figyelmes, szóval tőlem mindent megkapna, mert nekem kiszámíthatóság kell, amit a szép lányok nem tudnak garantálni, hiszen neki az "izgalom" az alfa és omega egy kapcsolatban. Amint van izgalmasabb pasi, úgy is lecserélnek és eldobnak mint egy darab követ.

2013. ápr. 2. 22:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
12%
Ez elég gyökérség. Én is 25 év alatt találtam meg a megfelelőt és úgy, hogy előtte mindegyikkel vakvágányra futott a dolog, főleg miattam, de a menyasszonyommal klappolt minden, bár voltak dolgok, amikor majdnem őt is elküldtem. Legyen a Tiéd az irányítás a kapcsolatban és nem vágnak át a nők. "Don't just win, dominate!"
2013. ápr. 2. 22:47
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"Az esztétikai rasszizmus majdnem mindig a tapasztalatlanság megnyilatkozása. Azok, akik nem hatoltak elég mélyen a szerelmi gyönyörök világába, a nőket csak a külsejük alapján ítélik meg. De azok, akik igazán ismerik őket, tudják, hogy a szem csak egy töredékét képes közvetíteni mindannak, amit a nő számunkra nyújthat."

Ezt az idézeted juttattad eszembe.

Nem egy csúnyácskább barátnő, hanem némi kitartás, és felnőttebb gondolkodás kellene neked.

2013. ápr. 2. 22:49
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is a szebbek közé tartozom és a kapcsolataimban mindig tisztelem és szeretem az adott páromat, és soha nem csalnám meg. DE ha egy ilyen kiderülne, hogy ő a hátam mögött így beszélne, engem többet nem látna de biztos hogy nem hagynám annyiban.
2013. ápr. 2. 22:51
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

utolsó, szívemből szóltál :)

kérdező, a gond tudod mi? h fogalmad sincs a világról, a nőkről, a kapcsolatokról. aki ilyet leír mint te, az ne csodálkozzon, h mindenki átvágja.

2013. ápr. 2. 22:52
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem szemétség..de nem hinnén hogy boldog vagy ebben a kapcsolatban...
2013. ápr. 2. 22:56
 16/21 anonim ***** válasza:
lehet működne, de nem lennél szerelmes, így vége lenne ennek, hiába becsülne meg, ha meg rájön, mert véletlen elmondod ( pl, spicces állapotban ), na akkor nagy gáz lesz ebből, sajnálom, gondold végig, mert ez megalkuvás amit teszel és szerintem le is néznéd a lányt, saját magatokat vernéd csak át, lehet meg is csalna, mikor kiderül N
2013. ápr. 2. 23:01
 17/21 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom,ha nekem nem tetszik a pasi(ne külsőre értsétek,úgy az egész kisugárzása nem fog meg valamiért,vagy pl egy bunkó kretén)én nem jönnék össze úgy senkivel,neki is,meg nekem is sz@r lenne,nem tudnék hazudni ilyet
2013. ápr. 2. 23:21
 18/21 anonim ***** válasza:

mintha én írtam volna ki! dugják fel az izgalmukat maguknak... csak annyi hogy én csak átlagos csajjal jövök össze nem csúnyácskával

19F

2013. ápr. 3. 00:15
 19/21 anonim ***** válasza:
A nők is ezt csinálják. Ismerek 2 tip-top csajt is (de nem is az a tipikus jónő, hanem tényleg különleges, érdekes), akik összejöttek ilyen kevésbé vonzó külsejű csávókkal, amiben nincs is semmi, ha nem mondták volna a hátuk mögött, hogy csak azért, mert "Ő legalább nem csal meg".
2013. ápr. 3. 06:53
 20/21 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy a külső nem jelent semmit? Honnan tudod, hogy nem találna egy molett, ronda pasit és nem szeretné meg jobban?
2013. ápr. 3. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!