Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen pasik/férfiak jönnek be?
Én egy 168 cm magas, barna hajú, barna szemű férfi vagyok aki szeret animéket nézni (nem túl sokat),néha játszik a számítógépen de ha a barátnő a közelben van akkor kikapcsolt állapotban van jó sokáig a számítógép :D. Illetve ha lenne párkapcsolatom, akkor biztos lenne több 10000 jobb dolog ami elvonná a figyelmemet a gép elől. Iszákos nem vagyok, de ha megkínálnak itallal nem vetem meg.
Ilyen férfi megfelelne az ízléseteknek?
Értelek.
És pontosan mit értesz nyálas képű alatt? :)
Én nem azt írtam, hogy tojok a többi lány véleményére, hanem azt, hogy a többi csaj magánál sokkal magasabb fiút akar maga mellé, de vannak olyan lányok is akik beérik a kevésbé magasabb fiúkkal.
Egyébként meg miért baj ha kiírom a magasságomat? Legalább alapból tisztában lesznek a dolgokkal. :)
Hát elég érdekes vélemény, mit ne mondjak. :D
Az elegáns öltözködést még megértem, de ezt a "kisasszonyozás" dolgot.... bár, ízlések, és pofonok. :)
Jaaah! De azt nem a véleményekre értettem, hanem az ízlésvilágára a többi lánynak, mivel tudom, hogy vannak olyan csajok akik megelégszenek egy kicsivel magasabb sráccal, mint egy sokkal magasabbal. :)
Am. engemet nem zavarna, max. a lányt, hogy én ilyen kicsi vagyok. :)
Örülj neki h még nem származott ebből hátrányod.Én nagyon sokáig hallgattam h "törpe" meg "ez kicsi" és hasonló beszólásokat osztálytársaktól,családtagoktól.(az utóbbitól épp h pozitív megerősítést kéne mindig kapni de hagyjuk....)
Mellesleg 175-178 cm között vagyok.(nem tudom pontosan 1 üzletben cipőben a tesóm 180-at mért)
Te törpe a 175 cm-el? O.o
Akkor engemet meg gnómnak nézne a családod, vállalhatnék munkát nálatok "kerti törpe" néven. :D
Hát furcsa 1 családom van maradjunk annyiban. :D
Ezeknek a is a fejében "a férfi 180 cm-től kezdődik" él.Megvagyok lőve a körülöttem élő emberekkel.Nekik köszönhetem h 19 lassan 20 éves koromra 1 csepp önbizalmam sincs.Nem érzem magam férfinek és barátnőt se szereztem még pontosan ez miatt(még próbálkozni se merek a gyerekfejem miatt).Szóval ez van...
Tényleg jó h te legalább még nem vagy tönkretéve a külsőségek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!