Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Nektek milyen pasik/fé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blazer X kérdése:

Lányok! Nektek milyen pasik/férfiak jönnek be?

Figyelt kérdés

Én egy 168 cm magas, barna hajú, barna szemű férfi vagyok aki szeret animéket nézni (nem túl sokat),néha játszik a számítógépen de ha a barátnő a közelben van akkor kikapcsolt állapotban van jó sokáig a számítógép :D. Illetve ha lenne párkapcsolatom, akkor biztos lenne több 10000 jobb dolog ami elvonná a figyelmemet a gép elől. Iszákos nem vagyok, de ha megkínálnak itallal nem vetem meg.

Ilyen férfi megfelelne az ízléseteknek?

2013. ápr. 2. 19:29
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Értelek.

És pontosan mit értesz nyálas képű alatt? :)

2013. ápr. 2. 20:17
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem értem, ha tojsz a többi lány véleményére, akkor miért kérded ki a véleményüket? Mellé meg leírod, hogy 168 cm vagy...
2013. ápr. 2. 20:39
 13/23 A kérdező kommentje:

Én nem azt írtam, hogy tojok a többi lány véleményére, hanem azt, hogy a többi csaj magánál sokkal magasabb fiút akar maga mellé, de vannak olyan lányok is akik beérik a kevésbé magasabb fiúkkal.

Egyébként meg miért baj ha kiírom a magasságomat? Legalább alapból tisztában lesznek a dolgokkal. :)

2013. ápr. 2. 20:43
 14/23 anonim válasza:
nálam nagyon sokat nyer az , aki elegánsan öltözködik, van egy pici borostája és ha illedelmes. de nem a szokásos: ajtókinyitás hanem pl. néha kisasszony-nak hív. Szerintem abba bármelyik lány belepirulna :)
2013. ápr. 2. 20:46
 15/23 A kérdező kommentje:

Hát elég érdekes vélemény, mit ne mondjak. :D

Az elegáns öltözködést még megértem, de ezt a "kisasszonyozás" dolgot.... bár, ízlések, és pofonok. :)

2013. ápr. 2. 20:48
 16/23 anonim ***** válasza:
"Amúgy, én személy szerint tojok a többi lányra. Ha nekik sokkal magasabb pasi kell hát legyen" nekem ez eléggé úgy hangzott. Én eleve félénk lány vagyok, nincs bajom a külsőmmel, viszont egyáltalán nem mutatkozik meg az önbizalmam. Lehet hülyén hangzik, de ha nálam alacsonyabb egy fiú, az nekem még inkább lehúzza az önbizalmam. 173 cm vagyok, rám meg sokan azt mondják, hogy magas vagyok. Én magam igazi nőnek csak egy nálam magasabb fiúval tudnám érezni, akire úgymond "felnézhetek". De nem tudom te hogy vagy vele, hogy téged nem-e zavar, ha magasabb nálad egy lány.
2013. ápr. 2. 20:52
 17/23 A kérdező kommentje:

Jaaah! De azt nem a véleményekre értettem, hanem az ízlésvilágára a többi lánynak, mivel tudom, hogy vannak olyan csajok akik megelégszenek egy kicsivel magasabb sráccal, mint egy sokkal magasabbal. :)

Am. engemet nem zavarna, max. a lányt, hogy én ilyen kicsi vagyok. :)

2013. ápr. 2. 21:11
 18/23 anonim ***** válasza:

Örülj neki h még nem származott ebből hátrányod.Én nagyon sokáig hallgattam h "törpe" meg "ez kicsi" és hasonló beszólásokat osztálytársaktól,családtagoktól.(az utóbbitól épp h pozitív megerősítést kéne mindig kapni de hagyjuk....)

Mellesleg 175-178 cm között vagyok.(nem tudom pontosan 1 üzletben cipőben a tesóm 180-at mért)

2013. ápr. 5. 15:08
 19/23 A kérdező kommentje:

Te törpe a 175 cm-el? O.o

Akkor engemet meg gnómnak nézne a családod, vállalhatnék munkát nálatok "kerti törpe" néven. :D

2013. ápr. 5. 15:13
 20/23 anonim ***** válasza:

Hát furcsa 1 családom van maradjunk annyiban. :D

Ezeknek a is a fejében "a férfi 180 cm-től kezdődik" él.Megvagyok lőve a körülöttem élő emberekkel.Nekik köszönhetem h 19 lassan 20 éves koromra 1 csepp önbizalmam sincs.Nem érzem magam férfinek és barátnőt se szereztem még pontosan ez miatt(még próbálkozni se merek a gyerekfejem miatt).Szóval ez van...

Tényleg jó h te legalább még nem vagy tönkretéve a külsőségek miatt.

2013. ápr. 5. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!