Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Nektek milyen pasik/fé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blazer X kérdése:

Lányok! Nektek milyen pasik/férfiak jönnek be?

Figyelt kérdés

Én egy 168 cm magas, barna hajú, barna szemű férfi vagyok aki szeret animéket nézni (nem túl sokat),néha játszik a számítógépen de ha a barátnő a közelben van akkor kikapcsolt állapotban van jó sokáig a számítógép :D. Illetve ha lenne párkapcsolatom, akkor biztos lenne több 10000 jobb dolog ami elvonná a figyelmemet a gép elől. Iszákos nem vagyok, de ha megkínálnak itallal nem vetem meg.

Ilyen férfi megfelelne az ízléseteknek?

2013. ápr. 2. 19:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Igen. :)

Az én ideálom: magasabb, mint én (164 cm vagyok), sötét haj, sötét szem, aranyos, kedves, van hobbija, erős fizikailag és lelkileg. A külsejével sincs gond, ápolja magát, de nem viszi túlzásba és nem hord csőgatyát, meg egyéb b*zis ruhákat.

18L

2013. ápr. 2. 19:39
 2/23 A kérdező kommentje:
Hát izmosnak nem mondanám magam. :) Inkább ilyen átlagos testalkatú + a súlyommal se tudok mit kezdeni a drágalátos genetikám miatt ami megakadályoz, hogy 65 kg-nál bármikor is több legyek.
2013. ápr. 2. 19:41
 3/23 anonim ***** válasza:

Nekem túl alacsony, én 173 cm vagyok.

Az animék meg uhh.. nem.

A többi rendben van.

L19

2013. ápr. 2. 19:51
 4/23 A kérdező kommentje:
Öltözködésemre se lehet panasz. A jó öreg farmer+póló+pulóver/kardigán kombó mindig hasznos. :)
2013. ápr. 2. 19:51
 5/23 A kérdező kommentje:

Uhh... :S

Hát sajna a magasságommal így 22 évesen nem tudok sajna mit kezdeni, max. ha fellógatnának + 1-2 blokk téglát a bokámra, akkor talán. :D

2013. ápr. 2. 19:52
 6/23 anonim ***** válasza:
A magasság nagyon érdekes dolog. Sok alacsonyabb fiúnak van problémája a magasságával, nincs önbizalmuk, mert szerintük minden lány a magas férfiakat szereti. Pedig a magasságról senki nem tehet. Néhány ember lehetne intelligensebb, mint hogy magasság alapján ítéljen. Pl. egy 160 centis csajnak nem értem, hogy mi baja lenne egy 168 centis sráccal. És az a baj, hogy sokan ezért nagyon megkeserednek, elvesztik az önbizalmuk és elhajtanak másokat. Érdekes. Első voltam.
2013. ápr. 2. 19:58
 7/23 A kérdező kommentje:
Hát engemet még szerencsére soha nem hurcoltak meg a magasságom miatt. Igaz, mostanában néha zavar a magasságom, hogy nem tudok olyan szinten besegíteni mint kéne, de megpróbálom kihozni magamból a legtöbbet. :)
2013. ápr. 2. 20:04
 8/23 anonim ***** válasza:
Na már ennyivel is előrébb vagy, mint sok férfitársad. :) Gratulálok! Ritka az ilyen. :)
2013. ápr. 2. 20:06
 9/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. :)

Amúgy, én személy szerint tojok a többi lányra. Ha nekik sokkal magasabb pasi kell hát legyen. Van aki a kevésbé magasabbal is beéri.

2013. ápr. 2. 20:09
 10/23 anonim ***** válasza:
Nekem kimondottan a magas, arányos alkatú, inkább nyúlánkabb testalkatú, világos szemű (szürke, zöld), szép arcvonású pasik az eseteim (ez nem összetévesztendő a nyálas képűekkel). Egyik pasim volt természetesen tökegyforma külsőre, de valahogy ezek a közös vonások megvoltak mindegyikben.
2013. ápr. 2. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!