Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ennyire elítélik (főleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire elítélik (főleg cigány lányok) az érdek (dolgos, paraszti) házasságot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A 17-18 éves cigánylányok az osztályomból(9.dik osztály)rengeteget dicsekednek azzal most milyen a pasijuk,kikbe szerelmesek. A pasijukról mesélnek ,olyanokat mit rabolt, meg ,hogy mennyire ember(lásd mennyit volt börtönben).

Én 15 éves vagyok, a cigány lányok folyton meg akarnak minket hódítani magyar fiúkat.

Én tőlem is kérdezték, hogy van-e csajom. Én elmondtam nekik ,hogy van.

Meg ilyenek,hogy szerelmes vagyok bele, én mondtam neki, hogy én nem ezt a szerelmes életet vallom,hanem az érdekházasságot, elmondtam azt,hogy egy lányt elveszek pár jó traktorért, meg a két dolgos kezéért ,én meg beadom a szüleim földjét és dolgozunk amíg meg nem hallunk. Erre a cigánylány ez undorító, meg fertelmes. Pedig, együtt fogunk dolgozni a földeken, állatoknál( amit én adok bele a házasságba)ő (a lány) meg hozz traktorokat régi MTZ 82-es is nagyon megteszi, és a legfontosabb a két dolgos kezét.

Sokat vagyunk egymásnál a barátnőmmel, besegítünk a munkába pl.: tehenek etetése

Úgy érzem nagyon megszerettem.

Mondtam nekik:

Lehet érdekházasság, meg így úgy rimánkodni ,de mi két pár dolgos kézzel ,pár traktorral(jelenleg 4 MTZ 20 éves a legfiatalabb),sok jószággal, és pár ezer liter gázolajjal, a becsületes ,munkaszerető emberként fogunk tovább jutni.

A szerelem úgy is elszáll ,de földek,traktorok , autók amit a házasság hozz megmarad.

Erre jó hülyének néztek,mert én ha nagy leszek dolgos , paraszt ember szeretnék lenni. Meg, azért is azért én a lány szüleit és a lány belső tulajdonságait néztem meg. Szerintem a belső a fontos, a szépség relatív ,egy idő után elmúlik.

De ha csak külsőre mennék akkor az nem jó,hogy én megfeszülök a lány meg semmit nem csinál.

A bajuszon miatt is mondták elég nagy van már, de a szüleim nem engedik levágni.

A szüleim mondják ,meg ,hogy mit csináljak, szinte mindent ők mondanak meg, nem voltam még szórakozni,se bulizni, se részeg, se cigarettát se próbáltam ki, nálunk szinte mindenki cigizik.

A szüleim:

Anyám hajnali 5-kor kell mindennap és este 20 órakor fejezi be a munkát. Fejik a tehenet, tojásokat szedik össze stb

Apám szintén.

A szüleim a faluban a második legtöbb földje, a miénk a legnagyobb traktor egy T-150es 150 lóerővel, 2 milliót ér.

Az neki(a cigány lányoknak) nem fertelmes,hogy minden hónapban mással bújik ágyba,meg 18 évesen még csak a 8.-dik osztályt járta ki. De ,hogy mi a munkáért, és a traktorokért házasodunk , az fertelmes,de a segélyen élés az nem.

A traktorokkal, a gázolajjal,és a dolgos lánnyal lehet haladni. Bezzeg kinevetett, mert neki nincs földje,se semmije csak egy (ahogy apám mondja) egy lyuka amit lehet használni.

Mit csináljak,hogy ne piszkáljanak a cigánylányok?

2013. ápr. 2. 18:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Beteg dolog ez,meg sztem kamu is. Mi ez a föld a földhoz dolog?
2013. ápr. 14. 14:46
 12/14 A kérdező kommentje:

Az ,hogy a földek kb 100 milliót ér.

A cigánylánynak egy hektárja sincs, nem tudja mi vele a munka és mennyit ér, mennyi gázolaj megy el rá.

Az csak bulizni, meg szórakozni tud.

2013. ápr. 14. 14:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Szinte minden parasztemberben olyan erő van, mint a bivalyokban:)) Adj nekik pár sallert :D
2013. ápr. 15. 12:17
 14/14 anonim válasza:
Én szeretem es tisztelem annyira magam hogy nem jövök össze cigány lánnyal, volt dolgom egyel de elég is volt egy életre.
2023. márc. 20. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!