Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ennyire elítélik (főleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire elítélik (főleg cigány lányok) az érdek (dolgos, paraszti) házasságot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A 17-18 éves cigánylányok az osztályomból(9.dik osztály)rengeteget dicsekednek azzal most milyen a pasijuk,kikbe szerelmesek. A pasijukról mesélnek ,olyanokat mit rabolt, meg ,hogy mennyire ember(lásd mennyit volt börtönben).

Én 15 éves vagyok, a cigány lányok folyton meg akarnak minket hódítani magyar fiúkat.

Én tőlem is kérdezték, hogy van-e csajom. Én elmondtam nekik ,hogy van.

Meg ilyenek,hogy szerelmes vagyok bele, én mondtam neki, hogy én nem ezt a szerelmes életet vallom,hanem az érdekházasságot, elmondtam azt,hogy egy lányt elveszek pár jó traktorért, meg a két dolgos kezéért ,én meg beadom a szüleim földjét és dolgozunk amíg meg nem hallunk. Erre a cigánylány ez undorító, meg fertelmes. Pedig, együtt fogunk dolgozni a földeken, állatoknál( amit én adok bele a házasságba)ő (a lány) meg hozz traktorokat régi MTZ 82-es is nagyon megteszi, és a legfontosabb a két dolgos kezét.

Sokat vagyunk egymásnál a barátnőmmel, besegítünk a munkába pl.: tehenek etetése

Úgy érzem nagyon megszerettem.

Mondtam nekik:

Lehet érdekházasság, meg így úgy rimánkodni ,de mi két pár dolgos kézzel ,pár traktorral(jelenleg 4 MTZ 20 éves a legfiatalabb),sok jószággal, és pár ezer liter gázolajjal, a becsületes ,munkaszerető emberként fogunk tovább jutni.

A szerelem úgy is elszáll ,de földek,traktorok , autók amit a házasság hozz megmarad.

Erre jó hülyének néztek,mert én ha nagy leszek dolgos , paraszt ember szeretnék lenni. Meg, azért is azért én a lány szüleit és a lány belső tulajdonságait néztem meg. Szerintem a belső a fontos, a szépség relatív ,egy idő után elmúlik.

De ha csak külsőre mennék akkor az nem jó,hogy én megfeszülök a lány meg semmit nem csinál.

A bajuszon miatt is mondták elég nagy van már, de a szüleim nem engedik levágni.

A szüleim mondják ,meg ,hogy mit csináljak, szinte mindent ők mondanak meg, nem voltam még szórakozni,se bulizni, se részeg, se cigarettát se próbáltam ki, nálunk szinte mindenki cigizik.

A szüleim:

Anyám hajnali 5-kor kell mindennap és este 20 órakor fejezi be a munkát. Fejik a tehenet, tojásokat szedik össze stb

Apám szintén.

A szüleim a faluban a második legtöbb földje, a miénk a legnagyobb traktor egy T-150es 150 lóerővel, 2 milliót ér.

Az neki(a cigány lányoknak) nem fertelmes,hogy minden hónapban mással bújik ágyba,meg 18 évesen még csak a 8.-dik osztályt járta ki. De ,hogy mi a munkáért, és a traktorokért házasodunk , az fertelmes,de a segélyen élés az nem.

A traktorokkal, a gázolajjal,és a dolgos lánnyal lehet haladni. Bezzeg kinevetett, mert neki nincs földje,se semmije csak egy (ahogy apám mondja) egy lyuka amit lehet használni.

Mit csináljak,hogy ne piszkáljanak a cigánylányok?

2013. ápr. 2. 18:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Világok harca, Magyarország 2013.

Sehogy se fogják a cigányok megérteni, mert ők mások. De neked is rá kellett már volna jönnöd erre. Az se normális, amit ők csinálnak, meg az se, hogy érdekházasságot akarsz kötni, és nem látsz mást se a világból, csak a traktorokat meg a földet. A parasztoknak nincs jövőjük, úgyhogy nyiss más dolgok felé is.

2013. ápr. 2. 18:33
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
egyszer már feltetted ezt a kérdést, akkor is csak az első pár mondatig olvastam
2013. ápr. 2. 18:36
 3/14 anonim ***** válasza:

Tanulj meg egy kicsit lovári nyelven. Lehetőleg "finoman-visszabeszélős" mondatokat. Minden nemzet értékeli, ha tudnak a nyelvén. Nem kell bonyolult dolgokra gondolni. Csak köszönések, egyszerű kérdések és válaszok.

Személyes tapasztalatom: diákmunkaként újságot hordtam és utamba esett a főtér ahol elvonultam egy cigánycsorda mellett, egy kb 5-6 éves kis cigánygyerek megdobott hógolyóval és jót röhögött, hogy megdobálhatott egy magyart. Én meg rászóltam cigányul, hogy "Szoj mo"! Erre hirtelen visszavett az apja meg ordibálni kezdett vele, hogy azonnal kérjen bocsánatot. Meg is tette, és az apja is bocsánatot kért.

Különben is nem kell velük foglalkozni. Nem kell visszahúzódnod azért mert megbántottak. Hidd el az élet nekik is előbb vagy utóbb benyújtja a számlát.

A gazdálkodás meg nagyon szép dolog, és jól lehet belőle élni, ha az ember okosan csinálja és van kezdő tőkéje.

Ja és amit nem ártana egy ilyen beszélgetés alkalmával felhándálni egy ilyen buta cigány p***ának, hogy ha nem dolgoznak a parasztok te mit fogsz enni?

2013. ápr. 2. 18:38
 4/14 anonim ***** válasza:

Ezt nem úszod meg, mert most ez a téma ebben a korosztályban, és össze vagy velük zárva, mert az osztálytársaid.:)

Az emberek azért találkoznak össze, hogy megmutassák egymásnak a saját igazságukat. Ezt meg is tetted, más dolgod nincs evvel. Ja, de még az, hogy megtanuld a lelkedben helyretenni, hogy mást mondanak a többiek, és ezért kilógsz a sorból.

Nagyon fontos megtanulniuk Tőled ezeknek a lányoknak, hogy nem csak az az értékrend van, hogy attól "ember" valaki, hogy bűnöző. Mert ők erről nem tudnak, a családjukból nem tudhatják.

Teneked meg tőlük azt kell megtanulni, hogy milyen hatalmas erő a szerelem és a testi kívánalom, sokan az egész életüket ennek rendelik alá. Mert ezt meg Te nem tudhatod a saját családodból.

2013. ápr. 2. 18:42
 5/14 anonim ***** válasza:
70%

Te se vagy 100as,az tuti...

Nem akarsz tőlük semmit,akkor miért fáj neked,hogy ők hogy élnek?

Az érdek házasság,vagy kapcsolat mindenképp elítélendő,nem csak nekik...

2013. ápr. 2. 18:43
 6/14 anonim ***** válasza:
A 4-es vagyok, azt még kiegészíteném, hogy olvasgass itt a szerelem rovatban, legtöbben mind a két dolgos kezüket odaadnák érte, hogy fiatal lányok udvaroljanak nekik, és akár csak egy napig érezhessék, hogy vonzónak tartják őket, akarják őket. Téged meg hidegen hagy... ez is milyen igazságtalan pazarlás már... egy ekkora mázlista, és akkor csak az orrát húzza!:D
2013. ápr. 2. 18:44
 7/14 anonim ***** válasza:
Ne privátba kérdezgessetek már! Itt mért nem lehet?
2013. ápr. 2. 18:48
 8/14 anonim ***** válasza:

Még az is eszembe jutott, hogy az csak megfogalmazás kérdése az esetedben, hogy érdekházasságnak nevezed, hiszen arról van szó, hogy olyan tulajdonságai vannak a lánynak, ami a szemedben érték, és ez alapján megszeretted.

A szerelmeseknél sincs ez máshogy.:)

Csak mást terveznek a kapcsolat tartalmának, nem a közös munkát.

2013. ápr. 2. 18:53
 9/14 kolosszus22 ***** válasza:
79%

Én is gazdálkodok, de ez egy vicc amit te itt összehadoválsz az érdekházasságról + hogy traktorért és földért házasodsz, nem vagytok 100-asak az tuti!

26F

2013. ápr. 2. 19:11
 10/14 A kérdező kommentje:

"Nem akarsz tőlük semmit,akkor miért fáj neked,hogy ők hogy élnek? "

Nem fáj az,hogy a szemükben kisfiú vagyok ,mert még nincs igazgatói figyelmeztetésem, nem megyek majd börtönbe.

"Az érdek házasság,vagy kapcsolat mindenképp elítélendő,nem csak nekik..."

Mert nekik az anyuknak nem fáj a derekuk a munkától, mert az cigány és segélyből élnek.

Arra mondtam,hogy ezt elítélik, mert nekünk van földünk, és én is ezt akarom egy dolgos lánnyal, továbbfolytatni.

A cigánylány csak a "lyukát" adja be a házasságba ,és utána semmit nem csinál ,a párja meg lop, csal hazudik, az nem számít, de ha valaki dolgos életről beszél így mint én ,az meg már eget verő tahóság.

A szüleim szerint ők ráérnek szerelmeskedni.

Amúgy a szerelem úgy is elmúlik ,de a vagyon, meg a munkakedv megmarad amit a házasság hozz.

2013. ápr. 3. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!