Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem ezt nem tudom tolerálni, mit tegyek?
A barátommal 5 hónapja vagyunk együtt, igazából tökéletesnek mondanám a kapcsolatunkat, nagyon szeretjük egymást, minden jó... de mostanában megint kezd jóban lenni azzal a lánnyal, akibe korábban kb másfél évig reménytelenül szerelmes volt. Nyilván nem fogom azt mondani neki, hogy ne beszéljen vele, ne vegyen részt olyan programban, ahol a csaj is ott van, viszont nem is tudom ezt tolerálni úgy érzem, idegesít.
Tudom, hogy nem lenne köztük semmi, mivel szeret engem, na meg a csajnál amúgy sincs esélye, de attól még akkor sincs rendjén, hogy baráti kapcsolatban legyenek, a vonzalom úgyse múlt el.
Mit tehetnék?
Tűrjem el és majd lesz valami, vagy egy ilyen hülyeség miatt szakítanom kéne?
(az kb elkerülhetetlen, hogy jóban legyenek... az elmúlt hónapokban egyáltalán nem találkoztak, és a barátom direkt kihagyta azokat a programokat, ahol ez a lány is ott volt, de ez eddig tartott... csak hát egy társaságba tartoznak, és eléggé problémát jelent ez mindenkinek, hogy választani kell, hogy melyik programra melyikőjüket hívják)
Mi legyen? Tudom, hogy én reagálom túl, tényleg tisztában vagyok vele, de attól még rosszul érzem magam tőle, szóval ez akkor is nagy probléma.
21L
Emiatt azért még ne szakíts az gyerekes lenne ovis!
Ha valóban 21 éves vagy akkor csüccsenj le mellé és ezt így mond el neki ezt így mindent amit ide nekünk megírtál.
lényeg az egészből h vannak határok
Hát csak érted, ez egy nagy társaság, és mindketten tagjai ennek... érthető valahol, hogy a barátom is szeretne minél több dologban részt venni.
Csak engem akkor is zavar, de ezt nem tilthatom meg (na meg nem is áll szándékomban), hogy ne találkozzon a haverjaival.
Nagyon egyszerű dolog és lehet hogy unalmas már, de ha szeret téged akkor nem csal meg és ez a lényeg.
Amúgy te miért nem mész el vele?
Megyek én is mindig.
Olyan is volt, hogy én ott voltam, de a barátom nem... viszont akkor baromira éreztette velem a csaj, hogy mennyire utál engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!