Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem, hogy ő túl jó pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, hogy ő túl jó pasi hozzám képest, hogy lépjek ezen túl?

Figyelt kérdés

Már gyakorlatilag hónapok óta ismerkedünk, randizunk, minden nap találkozunk, meg neten is csomót beszélünk emellett, sokszor ír sms-t is vagy felhív. Igazából mindent megtesz, amit csak lehet, mégse tudok benne "bízni", mert úgy érzem, hogy nem vagyunk egy kategória (nem csak a külsőre értem ezt, hanem ő nagyon okos, egyetemen évfolyam első, mindenki szereti, sportol,stb...)

Tudom én is, hogy ez hülyeség, de mégis meggátol abban, hogy összejöjjünk.

Látom rajta, hogy ő valami csodálatos lánynak lát engem, de ha józan ésszel végiggondolná, akkor más lenne a véleménye szerintem.

Hogy válhatnék jobbá? Vagy hogy legyek túl ezen a hülye látásmódomon?

Bármilyen tanács sokat segítene!

21L

2013. ápr. 2. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha vele vagy már eleve jobbá válsz. Nem kell ezen görcsölni. Jön majd aminek jönnie kell.
2013. ápr. 2. 11:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Sehogy. Egyszerűen ne pózolj, hanem maradj meg olyannak, aki most vagy.Add magad, és ne játssz szerepet.
2013. ápr. 2. 11:45
 3/6 okoska31 ***** válasza:

a szív útjai kifürkészhetetlenek. rengeteg külsőre annyira nem összeillő párt látni - de sokkal tartósabbak az ilyen kapcsolatok, mint akik csak külsőleg passzolnak.

ilyenkor ugyanis a belső értékek fognak meg a másikban.

azt pedig a külső nem pótolja...

4/6 anonim ***** válasza:
Ezek a nők..... Hogyha ez a pasi "out of your league" kategória, inkább örülj neki, hogy téged választ!
 5/6 anonim ***** válasza:

Fogad el hogy ijen vagy . Mozogj tőbbet . Engem nem zavarna ha jobcsajál járnék mint amien pas vagyok.

F/23

2013. ápr. 2. 12:24
 6/6 anonim ***** válasza:
:) Figyelj, ha te kellesz neki, ha elfogad úgy ahogy vagy és szeret, akkor hol a hiba? Lehet, hogy a saját szemeddel nézve ne vagytok "egy szinten", de egyszerűen csak fogadd el, hogy TE vagy az akit választott! Ne hagyd, hogy ezek a negatív gondolatok közétek álljanak, mert a végén majd amiatt szomorkodhatsz, hogy megunja a folyamatos győzködésedet, hogy te így vagy jó, ahogy vagy! Ne aggódj azon, hogy jobbá válj, mert neki így tetszel, és így fogad el! Remélem tudtam segíteni. :)
2013. ápr. 2. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!