Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legszebb lánykérés helyszíne?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legszebb lánykérés helyszíne? Szavazzatok!

Figyelt kérdés

- New York teteje (Empire State Building)

- Los Angeles egyik partja naplementében

- San Fransisco

- Las Vegas

- Chicago

- Niagara vízesés

- Hawaii (végső eset... :))

Nemsokára ide fogunk utazni a párommal, majd szeretném megkérni a kezét. Szerintetek hol a legjobb?

2013. ápr. 1. 23:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nos én voltam a Niagaránál és az Empire state building-en is ezek közül. A Niagara buli, de szerintem nem olyan jó lánykérős hely, nagyon hangos és vizes :)

Én az Empire-re szavaznék, mert tényleg lélegzet elállító.

Sok boldogságot!

2013. ápr. 2. 16:01
 22/28 anonim ***** válasza:
Azt írtad, hogy Amerika-függők vagytok és sokat jártatok már Amerikában, de ezek a helyek közül úgy igazán valamelyik kötődik hozzátok? Mert ha nem, akkor kár a gőzért, persze, nem sok magyar lány mondhatja el magáról, hogy Amerikában kérték meg a kezét, nekem kicsit úgy tűnik, hogy ennek van egy kis presztízs érték is. Egyik helyen sem voltam még, így nem tudok személyes tapasztalat alapján javasolni neked, mindegyik emlékezetes lehet, de talán érdemes egy olyan helyen megkérni a lány kezét, ahova emlékek fűződnek!
2013. ápr. 2. 19:48
 23/28 A kérdező kommentje:
Csak Bostonban jártunk közösen, a többi helyen külön külön (mindegy miért.. :) ). Empire State tetején voltam, naplementében lélegzetelállító. Niagaránál is voltam, de ott tényleg túl zajos minden a víz aláesése miatt. :/ Tengerpart naplemente ami eszembe jutott még.
2013. ápr. 2. 20:46
 24/28 anonim ***** válasza:

Én a naplementére szavazok! :) Egy séta a parton beszélgetés.. Majd arra terelve a szót, szerintem csodás lenne! :)

Vagy még az empire teteje is tetszene.

Sok boldogságot!

Gyűrűt nem linkelsz? :)

2013. máj. 22. 13:15
 25/28 A kérdező kommentje:

ilyesmire gondoltam:

[link]

[link]

A lényeg számomra az, hogy kis vékony legyen, egy aprócska kővel a közepén ami kicsit ki is emelkedik a gyűrűből :)

2013. máj. 23. 19:21
 26/28 anonim ***** válasza:
Párizs!!!!
2014. jan. 10. 11:23
 27/28 A kérdező kommentje:
párizs az klisé/uncsi...
2014. márc. 9. 22:16
 28/28 Korkin ***** válasza:

Végül melyik helyszín lett? hogy sikerült?

//én csak álmodom/vágyom rá h egyszer az én kezemet is megkérje a párom, de ezen helyszínek közül bármelyik csodás lehetett

2014. máj. 13. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!