Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legszebb lánykérés helyszíne? Szavazzatok!
- New York teteje (Empire State Building)
- Los Angeles egyik partja naplementében
- San Fransisco
- Las Vegas
- Chicago
- Niagara vízesés
- Hawaii (végső eset... :))
Nemsokára ide fogunk utazni a párommal, majd szeretném megkérni a kezét. Szerintetek hol a legjobb?
"Én az MTZ traktorgyárban fogom megkérni a kezét.
Mindig is imádtuk az MTZ traktorokat,"
Akkor még te nem ismered az mtz-t! :)
Én itt élek Amerikában, én Los Angelest ajánlanám neked, vagy Miami, mind kettő nagyon jó hely:)
De persze sok jó hely van nagy Amerikában:)
"Akkor még te nem ismered az mtz-t! :)"
De,hogy nem ,most is van 4 db MTZ-ém a régiek.
Csak Magyarországon kérd meg a kezét, hisz magyar a lány.
1.: tömeg van
2.: LA-ben szerintem semmi romantikus nincs, tenger/óceánpart van máshol is, szebb is, pl. LA-től nyugatra Malibu után.
3.: nagyon szép város, rengeteg szép hellyel, abszolút kedvencem az összes közül, amit láttam. nekem a golden gate északi lábánál lévő kilátók tetszettek nagyon, a napfelkeltét és a napnyugtatát is megnéztem, csodaszép a híd, a város, az óceán és fellette a köd abban a fényben. én erre szavazok.
4.: műanyag, az emberek is, részeg "eccerélünk" bunkók és pitsák, qrvákat kínáló mexikóiak minden sarkon...nagyon nem jött be.
A többit nem láttam, de Hawaii nagyon jól hangzik. :)
"Akkor eddig vezet LA és Nigara."
kíváncsi vagyok hányan jártak ott, amire szavaztak, mert az egy dolog, hogy filmen milyen, a valóság nagyon más sokszor. LA büdös, koszos, egy csomó hajléktalan van, építészetileg közelében sincs SF-nak vagy NY-nak, és a hangulata is sokkal rosszabb.
Egyébként nem is értem miért érdekel mások véleménye: kérd meg ott és akkor, amikor úgy érzed alkalmas a pillanat mindkettőtöknek. Vagy az túl spontán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!