Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Gyors válaszokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Gyors válaszokat várok!

Figyelt kérdés
Hogyan közeledjek hozzá?ez miatt lesz vége mert nem vagyok elég beválalós. és nem merem én mekgcsókolni és semmmi más. hogyan birnám kiengesztelni? gyors válaszokat várok. nem akarom elveszíteni. még csak pár napja járunk. mit tegyek?????????,
2009. szept. 20. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Akkor jó gyorsan írd le mióta ismered, fiú vagy e vagy lány és egyebek....

Gyors választ vársz és nulla információt közölsz....

2009. szept. 20. 12:47
 2/8 A kérdező kommentje:
én 16 ő 15. akkor olyan 1 hete járunk. nem merem megcsókolni.mert félek hogy elszurom. vagy vmit rossszul csinálok. és kezd ezért rám mérges lenni hogy nem történik semmisem. de nagyon félek. ennyi elég?
2009. szept. 20. 12:50
 3/8 A kérdező kommentje:
lány vgyok
2009. szept. 20. 12:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A pasinak kell kezdeményezni nem neked, Ha neki ez a baja hagyd a fenébe. Mondd meg neki hogy apukám te vagy a férfi, miért tőlem várod a kezdeményezést? vagy hogy milyen pasi vagy te aki a lányra hárítod a kezdeményezést.

Amúgy meg ha ilyenért el akar hagyni....röhögj egyet rajta, szánalmas, majd találsz jobbat :)

ilyen pasikat...röhejesek

2009. szept. 20. 12:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hàt miért félsz?

Monnd meg neki,félsz mert nem csokoloztàl még.

Aztàn ö tudja a dolgàt,a csoktol ne félj,mindenki tud csokolozni a maga modjàn.

!!!!!!!!!!!Ird meg a fejleményt.

2009. szept. 20. 12:56
 6/8 A kérdező kommentje:
csokoloztam már de olyan 1 éve volt. és hát komoly kapcsolatom is ugyanekkor volt. akkor mondjuk öleljem át puszilgassam vagy mit?
2009. szept. 20. 12:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Alig értem amit irkálsz. Nem hagytad magad megcsókolni? Erről van szó? A fiúnak kellene kezdeményeznie, nem a lánynak. Miért kell kiengesztelni? Megbántottad? Szedd össze magad és írd le értelmesen, mert így nem tudunk érdemben segíteni.
2009. szept. 20. 13:08
 8/8 anonim válasza:
Na sztem akkor ha taliztok kis beszélgetés után smárold le... Attól hogy ő nem meri nem biztos h nem is akarja. Csak lehet ugyanúgy fél mint te... Nagyon elronani nem lehet a csókolózást, persze tanulni lehet :))) Végy nagy levegőt és ha ő nem, akkor Te. smacc és kész :D sok sikert :)
2009. szept. 21. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!