Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3hét elég? Szeret? /lent/ gyors válaszokat légyszi
Az történt, hogy egy barátomnak lett egy barátnője, aki az osztálytársam. Addig csak barátként tekintettem rá, de mikor megláttam a másik lánnyal egyszerűen féltékeny lettem, és rájöttem,hogy szeretem a fiút. Sokáig volt a kapcsolatuk a se veled , se nélküled fázisban, majd végül szakítottak. Ezt nemrég tudtam meg. A hét folyamán elmentünk moziba, mint két barát. Előtte persze beszélgettünk hülyültünk. Majd a mozi közben átkarolt, puszit adott és kért is, átölelt, majd megcsókolt. Egy kicsit persze bűntudatom volt, hiszen én úgy tudtam, hogy van barátnője, ugyanakkor szeretem, tehát hajrá. Aznap este tudtam meg, hogy már szakítottak.Most 3 hétig nem találkozunk a nyaralások miatt, viszont mondta, hogy hiányozni fogok, és hogy amint lehet, találkozzunk.
kérdéseim:
a fiú szeret, vagy csak a felejtésre vagyok jó neki?
3hét elég lehet neki,hogy ráébredjen,mit is akar?
U.I: jah azt elfelejtettem,hogy azt mondta,hogy nem utálja a csajt, és hogy nem viselte meg a szakítás

1-es köszi igen énis ilyesmire gondoltam
2-es próbálom nem beleélni...

köszi =) mert mi ugye régóta vagyunk barátok, ők meg csak kis ideje ismerték meg igazán egymást
még várom a válaszokat ! =)

Az már kiindulópont, hogy a fiú tudja, hogy erre a barátságotok mehet, ezért is meggondolja szerintem, és akkor nem csókolt volna meg. Valószínű, hogy Téged szeret, persze előfordulhat, hogy csak felejtés tárgya vagy.
Várj, amíg letelik a 3 hét, és ha még mindig kellesz neki, lépni fog újra. :)
Sok sikert nektek! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!