Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret még vagy nem? Lécci csak értelmes válaszokat
Figyelt kérdés
Pár hete szakítottunk barátnőmmel majdnem két éve voltunk együtt...azonban én elég sokszor bunkó voltam és ezt megunta. mondtam neki,hogy megváltozok,de mondta,hogy már késő,de mindig találkozunk és olyankor eléggé olyan mintha szeretne,mert puszilgat,megölel és egyszer aztis mondta,hgy ez neki szar.és elég féltékeny is mindenkire persze nemvallja be de ideges ha olyan lányokról beszélek akiket nemkedvel...nem tudom mivan LÉCCI IRJATOK FONTOS!!!!2010. febr. 20. 21:30
3/10 anonim válasza:
Még mindig kellesz neki , SZERET:)
5/10 Balogh István Lajos válasza:
A szart tartsa meg - a többit fogadd el !és ne engedd ijen bután megnyilvánulni...
6/10 Balogh István Lajos válasza:
de azért szeret :)
7/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a válaszokat. :)
2010. febr. 21. 07:39
10/10 anonim válasza:
szerintem jo vagy nála még ..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!