Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam-e a leendő barátomnak, hogy szűz vagyok?
Mondd meg, egészen másképp fog viszonyulni hozzád.
én is 21 vagyok és szűz, de én biztos el fogom mondani, ha már "kerülgetjük" a témát. Petting már nekem is volt, csak szétmentünk :S
ez hüjeség hogy azt gondolod hogy a pasi azt hisszi majd hogy mást is ki akarsz próbálni szexeljetek aamennyit csak tudtok puszilgassad azt is amit gondolok simogasd a szex után meg ijenek hátulrol öleld át ha alszik és fogd meg a sszerszámot hogy lássa hogy kivánod és csak őt akarod akkor nem fogja azt hinni hogy mást is kiakarsz probálni ha neked meg megjön akkor se hanyagold el hanem nyugodtan simogasd meg esetleg elis rázhatod neki sőt az jol esik neki mert veled ugyse tud akkor mit kezdeni de bugyin keresztül akkor is simogathat
sok sikert de mindenkép mond el neki
ez fontos
még neem hallottam ojan fiurol aki neem értette volna ezt meg sőt örülni is fog neki szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!