Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel szerezhetnék örömet neki?
:D Azt hiszem nekem kéne lépnem mert ő nem nagyon fog,szóval valószínűleg az lesz amit tanácsoltatok és attól remélhetőleg egy kicsit megjön a bátorsága. :D Ment a zöld kéz mindenkinek.
Ja és várok még válaszokat! :)
Ismerôs helyzet... Csak én sajnos nem bírtam eddig várni...:P
Tök szépen leírtad, látszik, hogy nagyon érett vagy!:)
Lassan simogass, tényleg nagyon lassan, elôször körülötte, aztán nagyon finoman érintsd meg elôször gatyán keresztül... Közbe csókolózzatok, az úgy nagyon fincsi:):D Éééés másik kezeddel is simizheted pl a hátát, karját. Egyébként elôtte - nem írtad, bár nem zárom ki, hogy csináltátok - mehet a nyak->felsôtest puszilgatás-simizés. Az nagyon jól tud esni nekem is, és a fiúmnak is, ha lágyan puszilgatom a nyakát, és finoman rálehelek, hogy érezze a meleg leheletemet. Abba azóta, mióta elôször csináltunk, beleborzong ô is, meg én is:) Lehet még a fülét puszilgatni, akár kicsit a nyelveddel is, nagyon jól tud esni... Hmmm:)/
Egyébként beszéltetek már arról, kinek mi a fétise? Csak mellékkérdésként.
Szerencsés vagy, hogy ilyen rendes fiúd van!:) Mellesleg mikor töltöd be a 16-ot, és ô mikor a 17-et?
Ja, éééés mit akartam még.... Hát nem tudom. Ha akarsz még kicsit dumálni, akkor nyugodtan írj, nekem tök szimpi vagy, meg érdekel, hogy milyenek vagytok ^^
Na remélem kicsit tudtam segíteni, ha meg nem, akkor majd írsz, és kérdezel:)
Puszi, L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!