Mivel szerezhetnék örömet neked?
Figyelt kérdés
:))2009. jún. 19. 16:44
1/27 anonim válasza:
egy nagy,emeletes kertes házzal :)
3/27 anonim válasza:
szerezd vissza a pasim nekem, mivel én nem tudom csak ha megváltozok de nem megy...:( jah és egy zsák húszezrest is köszi:D xD
4/27 anonim válasza:
Csak ölelj meg, őszintén és szavak nélkül.
5/27 anonim válasza:
beszélj rá,hogy rendszeresen és kitartóan mozogjak:)de ha szeretnéd akár együtt is mozoghatunk:)
6/27 anonim válasza:
Óh, már most nagyon jó vagy, hogy gondolsz rám. :)
Két dolog eszembe is jutott:
Valahogy érd el, hogy legyen privát e-mail funkciójuk azoknak az embereknek, akiknek a kérdésekben kell offolnom, ha valamit szeretnék mondani nekik, ezzel segíthetnél egy picit.
Sajnos vizsgázni nem tudsz helyettem hétfőn, de a másik, és nagyobb örömforrás az lenne, ha egy kicsit megállítanád az időt. :)
Köszönöm :)
7/27 anonim válasza:
kuldj egy puszit egyszer csak megérkezik! cmukk
8/27 A kérdező kommentje:
17:22 pusssszzzzz:))
2009. jún. 19. 17:31
10/27 A kérdező kommentje:
17:31 ha ezzel örömet szerzek: nagyon szeretlek:))
2009. jún. 19. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!