Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromat a székely barátai arra biztatják, hogy készítsen ki? Miért hallgat rájuk?
Párom székely. A székelyek egybetartanak.
8 évvel ezelőtt, még pár éve is az volt mindegyik barátja véleménye, hogy nagyon jó vagyok.
Azóta született 2 gyönyörű kislányunk és szerintem irigységből, de most arra biztatják sajnos, hogy készítsen ki engem.
Én sajnos imádom a páromat, de ő nagyon büszke arra, ha a barátjaival van, én hívnám és ő kinyomdossa vagy nem veszi fel vagy bunkón viselkedik.
Hogyan csinálhat ilyent?
Őrületbe kerget...
Burkolt rasszizmust vélek fölfedezni a sorok között, ami tudomásom szerint tilos az oldalon...A kérdés ellenőrizve, mégis itt van. Hogy is van ez?
"A székelyek sajnos mind tapló bunkók. "
Majd akkor mondd ezt, amikor turistaként jársz közöttük és a magyar szavakat hallva beinvitálnak és utolsó tyúkjukat vágják le és főzik meg neked...
Kedves Kérdező!
Vagy lecsitulsz és nem sértegetsz engem (23-L) és a székelyeket, vagy jelentem a kérdésedet.
Ahogyan beszélsz a székelyekről, egyáltalán a párodról, az Rólad árulkodik, a műveltségedről, kulturáltságodról semmi másról.
Hogy jössz ahhoz, hogy bármit írj nekem, ami sértő?
Hidd el székelyként sokmindent látok másképp a világról amire nagyon büszke vagyok...
Persze minden nemzetnek vannak ilyen és olyan emberei, de általánosítani sosem lehet MINDEKIRE.
Na jóéccakát.
Kérdező! Akkor tényleg a normális hangot megütve még egyszer megkérdezem: mik azok a tulajdonságok amik miatt általánosítva a székelyeket rossz embereknek titulálod őket?
Írd le kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!