Aláírná a petíciót? Beadvány Románia kormányához a Székely Szabadság Napján, minden egyes aláírás nagyon fontos lehet!
"Remélem még 10-20 évig Orbánnal áldd meg benneteket az ég!"
Orbánt majd mi leváltjuk, azt bízd ránk.
"Köszönöm a segítségeteket! Remélem még 10-20 évig Orbánnal áldd meg benneteket az ég!"
Gratulálok.. Jó lenne ha felfognád, hogy ez az égvilágon nem ér semmit, nem hiteles. Gyárthatok 2 millió kamu aláírást is simán.
Fel kellene fognotok ott Erdélyben hogy a függetlenség alapja a gazdasági függetlenség. Már pedig Székelyföld Erdély kirívóan legszegényebb területe, bármennyire is nem tetszik hallani, rá vagytok szorulva a románokra. Ilyen petíciók, nemzetgyűlések, meg Nyírő-kultusz helyett inkább építsétek fel egy erős helyi gazdaságot és szüljetek sok-sok gyereket (akiket aztán juttassatok egyetemre). Most ennek van itt az ideje.
Én teljes mértékben támogatom az autonómiátokat, tettel is, évente nyaralok Székelyföldön hogy ezzel is támogassam a helyi gazdaságot. De egész egyszerűen elborzaszt, hogy nem látjátok hogy ennek így semmi értelme.
Én is ugyanezt mondom. Bár én napokkal ezelőtt aláírtam, de nem látom sok értelmét. Az a helyzet, hogy én már n+1 petíciót írtam alá a székelyekért, de aztán egyikből sem lett semmi.
Itt hivatalos aláírásgyűjtéseket kellene szervezni(pl. hallottál már az EU-s egymillió aláírásról? az érne vmit)
Rohadt jó, hogy a székelyek már lassan olimpiai aranyérmesek lesznek petíciók létrehozásában és aláírásában, de ettől nem lesz autonómia. Sőt, inkább káros, mert elhitetitek magatokkal, hogy ettől történik valami. Egyébként én az erdély.ma-n már hetek óta ezt ugatom komment formájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!