Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak netes kapcsolatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak netes kapcsolatokat sikerül kialakítanom?

Figyelt kérdés
Vidéken élek, általában a neten pesti lányokkal hoz össze a sors. Simán megy az ismerkedés, az élő randik is jók. De a távolság mindig gyilkos. Itt vidéken, ha próbálkozom élőben, sosincs szerencsém, le leszek koptatva. Mindig próbálok egyedi, de nem erőltetett lenni, ugyanolyan igényes vagyok, mint az előzőek esetében. Még sincs siker. Most a pesti lányok annyira igénytelenek, hogy leadják a szintemre, vagy az itteniek túl igényesek, vagy mit ronthatok el? Más is van ezzel így?

2013. ápr. 1. 17:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert sajt!
2013. ápr. 1. 17:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem sonka, maradjunk az ünnepi hangulatnál, ha kérhetem!
2013. ápr. 1. 17:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez talán azért van, mert neten jobban kitudod fejezni magad, és nincs lámpalázad..Ez nem függ attól, hogy Pest-vidék..
2013. ápr. 1. 17:53
 4/8 A kérdező kommentje:

'az élő randik is jók'

Direkt beleírtam ezt. Nincs gondom az élő társalgással.

2013. ápr. 1. 17:56
 5/8 anonim ***** válasza:
A vidéki nőknél dívík a pasi "uradalma". Ha nincs uradalmad, akkor nulla vagy. A Pesti lányok, meg az embert lesik-nem a lóvét.
2013. ápr. 1. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert szaaaaaaaaaar vagy érted? szaaaaaaaaaaaaaaar!
2013. ápr. 1. 18:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Hatos, akkor azért vagyok ilyen büdös? :O
2013. ápr. 1. 18:02
 8/8 Sidel válasza:

Szerintem meg kéne próbálkoznod neten vidéki, közel lakó emberekkel összeismerkedni.

Én egy internetes stratégiai játékban megismertem egy srácot, aki Tököli, én meg pesti. Már 5 éve emailezünk/facebookozunk/chatelünk/skypeolunk... és háromszor találkoztunk is. Aztán bevallotta, hogy belém szeretett.

Ezzel szemben élőben egy óra beszélgetésnél nem jutottam többre egy sráccal sem. Illetve hárommal-néggyel igen, de nekik mind barátnőjük van.

Ami ebből a lényeg, hogyha az utcán találkozom vele, akkor fel se tűnik, lekoptatom. Cigizik, tetkója van és én egyikért se vagyok oda... de ahogy így neten keresztül megismertem, azt hiszem beleszerettem. Ehhez hozzátartozik, hogy mikor megismerkedtünk, még barátnője is volt... ja, meg évekig nem láttuk egymást fényképen... de élőben is tök jó volt vele találkozni, mindig nagyon jól éreztem magam.

Neten az emberek esetleg olyan információkat is megoszt a másikkal, amit normál körülmények között nem mer. Így esetleg jobban megismerheti.

Más az, mikor neten ismerkedsz valakivel és utána találkoztok és más, mikor odamész hozzá az utcán. Én pl. félénk csaj vagyok és nem mennék oda egyik pasihoz se, aki tetszik, de neten meg kis rábeszélés után, simán. Ha meg hozzám jönne valaki... hát ha egy vadidegen, egyből elhajtom... ha látásból, mondjuk a suliból ismerem, akkor még elbeszélgetek vele. Viszont ehhez az is hozzátartozik az én esetemben, hogy idegenekkel tartózkodó/félénk vagyok.

Nem tudom van e értelme annak, amit írtam... hirtelen túl sok minden jutott eszembe, aztán nem biztos, hogy jól sikerült egybe rakni.

/pesti lány, 20/

2014. jún. 11. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!