Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fantasztikusan bonyolult helyzet?
Figyelt kérdés
1-1.5 hónapja megismerkedtem egy lánnyal akivel szimpatikusak voltunk egymásnak. Ahhoz hogy összejöjjünk egy apró kis bökkenőt kellett tenni ugyanis volt barátja neki. Nem volt nagy kapcsolat 4 hónapja voltak eggyütt amiből 2 külföldön dolgozott a barátja és az elmondása szerint csak azért volt vele mert egyedül szar. A szakitás megtörtént és nem volt más hátra összejöttem vele. 2 napot voltunk eggyütt de azt is ugy hogy ha én nem kerestem nem taliztunk volna. Gondoltam megbeszélem vele hogy hogy is gondolta, szó-szót követett és KB 1 perc alatt szakitottunk.Nagyon nem viselte meg a dolog a minap azonban előállt az ötlettel hogy azért mégis jo lenne találkozgatni a testi örömök miatt merthogy elvileg szereti a társaságom ( nem csak sexre gondolok). Ugyanakkor vágyik egy kapcsolatra ami nem abban merül ki hogy sex és más semmi. Elmondta nekem hogy arra vágyik hogy a barátja mellette keljen meg hogy ha baj van ott legyen stb.stb... Ezek után kicsit furcsa hogy csak testi kapcsolatot akar... Nektek mi a véleményetek? Ő egyébként 18 én 24 vagyok.Én vagyok nagyon vak vagy ő nem tudja "feldolgozni" az életet?2009. szept. 20. 09:54
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem olyan fantasztikusan bonyolult a helyzet. Szex kell neki, Te meg kellesz a szexhez. 18 éves, és valóban úgy tűnik, nem nagyon tudja még feldolgozni az életet.
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy nem tudja még,mit akar, mi a jobb neki. Elég fiatalka még
3/4 anonim válasza:
Nagyon úgy tűnik, hogy nem tudja mit akar. Ez is jó lenne, az is jó lenne. Szerintem ha úgy gondolod, hogy meg tudod hódítani, akkor hajrá, de lehet, hogy 24 évesen neked komolyabb nő kellene nem?
4/4 anonim válasza:
kérdezd meg tőle, hogy mi lenne, ha te kelnél mellette minden nap és akkor meglenne a szex is, és a kapcsolat is egy személyben... lehet, hogy valamiért úgy gondolja vagy azt hiszi, ő neked is csak szex....beszéld meg vele, mert ilyenkor még mindig nagyon naivak tudnak lenni a lányok és gondolkodnak, mi lehet e TE fejedben, de néha nagyon nagyon távol járnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!