Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kellene tennem? Bonyolult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? Bonyolult (többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy lány, régóta ismerem, nagyon jól kijövünk egymással. Randiztunk is már stb. De van egy másik gyerek is. Most elvileg össze van zavarodva, hogy nem tudja mit csináljon. Jövőhéten újra találkozunk de az konkrétan nem randi. Mit csináljak? Legyek kemény és érzelemmentes? Vagy inkább ilyen érzékeny. Nem szeretném elrontani, mert ezen már az múlik hogy vagy összejövünk vagy soha többé már nem tudunk normálisan beszélni. Segítsetek! Köszönöm!

(aki nem tud normálisan válaszolni az alt+f4, kösz)

2011. aug. 17. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs hogy soha többé nem tudtok normálisan beszélni egymással! Ha nem sértitek meg egymást, akkor ettől nem kell tartanod.

Nos, mivel egy másik srác is van a láthatáron, ez nem az érzelemmentesség ideje, azt hiszem! Épp ellenkezőleg, most nagyon érzelmesen, gyengéden, kedvesen kell neki udvarolnod, ha szeretnéd, hogy a te barátnőd legyen!

Ne engedd át őt a másiknak! Hajrá, sok sikert!

2011. aug. 17. 17:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy nagyon szép és hogy még akarsz vele találkozni =)....de azt ne mondd meg neki, hogy össze akarsz vele jönni =)

am én is lány vagyok és biztos hogy ő is így gondolja, hogy bátraké a szerencse:)

2011. aug. 17. 17:49
 3/7 A kérdező kommentje:
több mint 3 éve rendszeresen beszélek vele, nagyon jól elvoltunk eddig is, de ha ez az egész rosszul sül el, akkor már nem ugyanúgy nézek rá, remélem érted. De mennyire legyek érzékeny? Tartsam meg a méltóságomat azért vagy mindent dobjak el?
2011. aug. 17. 17:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy és ő hány éves? Nem elhanyagolható info.
2011. aug. 17. 17:52
 5/7 A kérdező kommentje:

én 16

ö 15

2011. aug. 17. 17:55
 6/7 Horváth Derona ***** válasza:
Mivel én is lány vagyok, ezért szerintem inkább legyél érzékeny, kedves és NORMÁLISAN bókólj neki. Azt mondjuk semmiképp ne mondd neki egyből, hogy járni akarom veled. Ha pedig már biztos vagy abban, hogy a lány is érez valamit, akkor mondd ki.
2011. aug. 17. 18:42
 7/7 anonim ***** válasza:
bizony - udvarolj neki, de ne hajts rá. Éreztesd azt amit érzel, a szavaid kedvességével a szemeid mosolyával... de ne azt mondd, hogy járni akarok veled! Ha úgy gondolod, hogy elérkezett az idő, vallj szerelmet... ennyi.
2011. aug. 17. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!