Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit igénytelenedett a barátom? Többi lent.

Figyelt kérdés

"csak" annyiról van szó, hogy a fogmosás nem a kedvenc tevékenysége.. így van, hogy 1-2 napig nem is mos fogat, ami azért meglátszik! mellesleg nagyon szereti a mákot, így van, hogy 2 napig mákos a mosolya, de mégsem megy el fogatmosni...

hogyan vegyem rá, hogy változtasson? nem akarom megbántani... légyszi normális válaszokat.

2013. ápr. 1. 01:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Nehéz ügy, de ha napokig nem mos fogat, az már kellemetlen.

Szerintem úgy próbálj célozni a fogmosásra, mintha ez egészségügyi kérdés lenne elsősorban.

Például este, lefekvés előtt mondj valami olyat, hogy Neked magadnak nagyon fontos az esti fogmosás, mert különben elromlanak a fogak, aztán lehet járni szenvedni a fogorvoshoz. És hogy neki is ajánlod, hogy figyeljen erre emiatt. Vagy gondolkozz vmi ilyen elterlő célzáson.

2013. ápr. 1. 01:44
 12/24 anonim ***** válasza:

Hihetetlen, hogy van itt egy olyan ember köztünk, aki nem egyedül él a dzsungelben és mégsem mos fogat soha...

Nem gondol arra, hogy ez nem csak őrá tartozik attól a pillanattól kezdve, hogy megközelít egy másik embert és rálehel?

Amúgy meg tök mindegy milyen fogazatot örökölt, ha eszik cukros ételeket, akkor mindenképp elromlik a foga előbb vagy utóbb...

2013. ápr. 1. 01:48
 13/24 anonim ***** válasza:

"mákos a mosolya" ez de cukii megfogalmazás :DDD

Amúgy meg! Basszus, sose csókolnám meg a barátomat, ha nem lenne ápolt a szája. Ez alapvető követelmény a partnertől szerintem. Mondjuk te sem várnád el, hogy kinyaljon, ha már hót túró lenne a ...

Szóval szerintem minden szégyenkezés nélkül elmondhatod neki, hogy ez téged zavar, és nem olyan nagy ügy változtatni ezen, szóval ragadjon fogkefét.

2013. ápr. 1. 01:53
 14/24 anonim ***** válasza:
Állj fölé álmában egy kalapáccsal vagy egy harapófogóval, riaszd fel és közöld vele, hogy ahány mákszemet meglátsz annyi fogát kiveszed. Itt felléphet két lehetőség A) megmossa a redvás pofáját B) nem lesz min megragadnia a máknak. Kellemes húsvétot Rabóczki Gábor voltam
2013. ápr. 1. 02:04
 15/24 anonim ***** válasza:
Én se szoktam minden nap mosni, sőt még van hogy 1 hét is kimarad, de ha mákot vagy hagymát vagy hasonlót eszek akkor az első hogy megmosom, ha meg kellemetlennek érzem a leheletem, akkor kapok be egy rágót, de a kaja maradékos fogat nem bírom.
2013. ápr. 1. 02:06
 16/24 anonim ***** válasza:
Szerintem elég "ciki" ha nem mered neki megmondani,nem kell bunkó módon ,csak szépen,hogy "figyi észre vettem,h nem nagyon mosod a fogad és ez engem zavar,és ezzel magadnak is ártassz vele,és később nagyon bánni fogod"
2013. ápr. 1. 02:24
 17/24 anonim ***** válasza:
Hogy lehet kibírni egy hetet fogmosás nélkül??? Hogy bírja az illető elviselni a saját szájszagát? Igényesség az van, kérem.
2013. ápr. 1. 02:36
 18/24 anonim ***** válasza:
Mikor legközelebb megcsókol játszd el, hogy öklendezel és köpj a földre majd mondd meg neki, hogy "Bocsi de qurvabüdös a pofád! ezzel kezgyévalamit de villámgyorsan!" Na szóval így ezt megcsinálod és semmi gond nem lesz. Venni fogja a lapot a csávó
2013. ápr. 1. 02:40
 19/24 anonim ***** válasza:

Ja ez lemaradt:

Rabóczki Gábor voltam Egerbő! Szevasztok!

2013. ápr. 1. 02:41
 20/24 anonim ***** válasza:
A k*rva latexcsizmát is Egerben vetted parkoló időben??
2013. ápr. 1. 02:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!