Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit igénytelenedett a barátom? Többi lent.

Figyelt kérdés

"csak" annyiról van szó, hogy a fogmosás nem a kedvenc tevékenysége.. így van, hogy 1-2 napig nem is mos fogat, ami azért meglátszik! mellesleg nagyon szereti a mákot, így van, hogy 2 napig mákos a mosolya, de mégsem megy el fogatmosni...

hogyan vegyem rá, hogy változtasson? nem akarom megbántani... légyszi normális válaszokat.

2013. ápr. 1. 01:33
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
*igénytelen lett
2013. ápr. 1. 01:34
 2/24 anonim ***** válasza:
közöld vele, hogy zavar! ..
2013. ápr. 1. 01:35
 3/24 anonim ***** válasza:
11%
Nyald ki a nyelveddel a mákszemeket a fogai közül.
 4/24 anonim ***** válasza:

Erre milyen normális válaszokat lehet adni?

Még a csöves is mos fogat...

5/24 anonim ***** válasza:

Hát,a mákkal még egyébként is sok a baj...Meg az ott erjed egy kicsit,ha ott hagyják.

Egy időben azt mondták,ki fogják tiltani,mert lehet belőle drogot csinálni,de mégse...

A barátodra meg parancsolj rá,hogy csinálja sűrűbben.

6/24 anonim ***** válasza:
"Ha 1 órán belül nem mosol fogat, beadom a válópert!"
2013. ápr. 1. 01:36
 7/24 anonim ***** válasza:

Én fogmosás nélkül le sem tudok feküdni.

Mond meg neki kerek-perec!

2013. ápr. 1. 01:37
 8/24 anonim ***** válasza:
FÚJ! És az utóbbi időben lett ilyen, vagy mindig is ilyen volt? Én kerítés nélkül megmondanám neki, hogy "Moss fogat, mert rohadt gusztustalan a szád."
2013. ápr. 1. 01:39
 9/24 A kérdező kommentje:

a kapcsolatunk elején még nagyon adott magára, nem volt semmi "gond", parfümöt is használt.. mostanában viszont hanyagolja..

nem akarom megbántani, inkább valahogy viccesen próbálom majd mondani neki... vagy reggel és este ha megyek fogat mosni, akkor hívom, hogy jöjjön ő is...

2013. ápr. 1. 01:42
 10/24 Ivan Iljics ***** válasza:
45%

Én sosem mosok fogat. Apámtól olyan fogazatot örököltem hogy nem is kell. Sohasem volt egy rossz fogam sem.

Mondd meg neki hogy téged ez zavar és változtasson.

2013. ápr. 1. 01:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!