Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ha 13 évesen van barátom?

Figyelt kérdés
14 leszek 3 hónap múlva, és még enm volt egy barátom sem..De most van egy fiú akivel 7 hónapja már elvagyunk, de eddig nem jártunk, és ha az lenne akkor összejövök vele.. Mit szólnának hozzá az emberek? Bár valakinek már 11 évesen volt 3 pasija..szóval szerinem én nem lennék olyan gáz már..
2013. márc. 29. 23:47
 1/7 anonim ***** válasza:
azt a 3 hónapot még mindenképpen várd meg! ha szereted, nem akarnád, hogy akár csak esélye is legyen, hogy valaki feldobja, és elítéljék, mint aki egy 14 éven alulival közösült, és ez büntetendő!
2013. márc. 29. 23:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Mármint homokozópajtásod? Nem gond...
2013. márc. 30. 00:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Későn kezdesz el szocializálódni, nekem már az oviban voltak barátaim. És nem a babaházban.

F25

2013. márc. 30. 00:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem lefeküdni akarok vele-.- csak kijelenteni h igen vele járok.. neem, nem homokozópajtás:P Hát örülök neki h későn szcializálódok:D
2013. márc. 30. 00:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is már oviban volt barátom. Le vagy maradva!
2013. márc. 30. 00:17
 6/7 anonim ***** válasza:
kijelenteni nyugodtan kijelentheted! :-)
2013. márc. 30. 00:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha a srác max. 15 éves, akkor talán.
2013. márc. 30. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!