Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen nem volt még barátom. Ez mennyire gáz?
Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 01:05
1/20 anonim válasza:
Fiúként örülj neki mert ez azt jelenti hogy normális vagy
Lányként örülj neki mert nem égtél ki szexuálisan még igy késöbb annál jobban esik és ha találsz egy igazit akkor még hosszu ideig ott lehet melletted :)
2/20 anonim válasza:
0%ban gáz 100%ban tisztelet...majd lesz ha itt az ideje:) AA
3/20 anonim válasza:
ezzel nem vagy egyedül, ugyanez a helyzet velem is..(én is 19)
mondjuk nekem azért,mert nem akartam.
4/20 anonim válasza:
Szerintem nem az,ne aggódj.
Amúgy ezt a helyet ismerve,ha a priviken múlik,még ma lesz.
5/20 anonim válasza:
Az tök jó! Szívesen lennék nálad az első!
6/20 A kérdező kommentje:
foley:
Szerinted ha eddig nem volt barátom, beadom a derekam az első priviben jelentkező személynek? :)
2013. márc. 7. 01:12
7/20 anonim válasza:
Semennyire, amennyiben Te magad nem érzed annak. 22 éves létemre nekem sem volt még barátnőm, de nem érzem, hogy gáz lenne.
8/20 anonim válasza:
foley a gondolataimban olvasol :D De ő az enyéééém hahahahaaaaa xDDDDD
9/20 anonim válasza:
Á,én nem vagyok az a privátbam támadós fajta.
Amúgy meg prof.,győzzön a jobbik :D
10/20 anonim válasza:
Én 23 vagyok és most van az első barátnőm akivel még nem feküdtünk le. Na akkor az mennyire gáz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!