Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen nem volt még barátom. Ez mennyire gáz?
Hát 10-es, ez azért egy kicsit az:/
2013. márc. 7. 01:19
majd lesz, de biztosan nem most
várj még egy kicsit N
2013. márc. 7. 01:22
Számomra nagyon imponáló! És az is nagyon imponáló, hogy nem válaszolsz privátban senkinek. Ìgy tovább.
Egyébkent mi az oka?
2013. márc. 7. 01:30
14/20 A kérdező kommentje:
Azt hol írtam, hogy nem válaszolok a privát üzenetekre?? :) Eddig azért nem volt senkim, mert nem akartam, elvégre lehetett volna, de csak azért, hogy legyen valakim, nem kezdtem el járni olyan valakivel, aki nem tetszett.
Ki nem sz@rja le,hogy gáz,vagy nem gáz?
Ráadásul mindenkinek akkor kellene párkapcsolatba kezdenie,amikor ő maga elég érettnek érzi magát hozzá,nem pedig akkor,amikor az idióta környezete szerint jó lenne.
Szerintem ez csak rád tartozik,meg esetleg majd arra,akivel megejted az elsőt.
2013. márc. 7. 01:35
#14-es, #15-ös válasznak egy nagy plusz! ;)
2013. márc. 7. 01:47
Csatlakozom az előttem szólókhoz, szerintem egyáltalán nem gáz.
Nekem sem volt barátnőm még, mert csak olyannal tudok elképzelni komoly kapcsolatot, aki érett gondolkodású, és hosszú távra tervez.
2013. márc. 7. 07:51
Ezt értettem félre:
"Szerinted ha eddig nem volt barátom, beadom a derekam az első priviben jelentkező személynek? :)"
Értem, köszönöm a válaszod. Egyébként nekem se volt még és többek között ezért.
2013. márc. 7. 10:35
Gáznak nem gáz, de azért ennek is megvan a maga hátránya. Kimaradtak az életedből a kis diákszerelmek, amik fontos tanulókapcsolatokként szolgálnak a későbbi komoly, felnőtt párkapcsolataid kialakításhoz. Ugyanis a párkapcsolatokat is tanulni kell és ez egyáltalán nem könnyű folyamat. Nem úgy van az, hogy találkozol a szőke herceggel és éltek szeretetben-boldogságban anélkül, hogy a kisujjadat megmozdítanád. Mielőtt valaki nekem támad és leolt, hogy nem kell összefeküdni mindenkivel már 14 évesen, leszögezem, hogy nem erről beszélek. Hanem a szárnybontogatásról és ezt nem 20 évesen szerencsés először átélni szerintem. Úgyhogy én azt javaslom kérdező, hogy ne vedd ennyire véresen komolyan ezt az egészet. Találkozz, randizz fiúkkal anélkül, hogy bármire kötelezve éreznéd magad. Egy randi még nem jelenti azt, hogy férjhez kell menned az illetőhöz. Az a fontos, hogy kezdd el szokni a férfiak lelkivilágát, szokásait, tapasztald meg, hogyan kell velük viselkedni, mert ez fontos. Üdv.
2013. márc. 7. 10:53
20/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi, hasznos választ írtál részben, és igazad is van, de egy kapcsolat érett gondolkodáson múlik, és nem azon, hogy bemagolom, hogyan kell valakivel járni... 19 évesen azért van némi fogalmam dolgokról, talán a fejem lágya is benőtt már!
Kapcsolódó kérdések: