Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 8 év korkülönbség rengetegnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 év korkülönbség rengetegnek számít? Én 13 ő 21?

Figyelt kérdés
én vagyok 13 éves ő pedig a 21-et tölti augusztusban, és ő 50%-ot adna arra, hogy összejöjjünk, kérlek ne offoljatok, nekem ez sokat jelentene, mert amikor vele beszélek remeg a kezem, kavarog a gyomrom, és nem tudok mit csinálni magammal ilyenkor mondhatjátok hogy "menj legózni" meg hogy "ez nem komoly max. 1 hónapig tartana" de szerintem ez most más, és még nem volt barátom eddig, és nem akarom elrontani, meg ott van hogy első barátom és köztem 8 év van? és ha kitudódik, mit szólnának hozzá a barátaim? tényleg ennyire nem kéne összejönnünk? :(

2013. ápr. 1. 00:17
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat, akkor tényleg nem lehet belőle semmi :/

Hát, én remélem hogy apám nem tudja meg... :D

2013. ápr. 1. 00:23
 12/33 anonim ***** válasza:
25%

ha lány a 13 akkor esélyes, ha a pasi komolynak talál akkor nem számit.

Németben egy 14 éves gyerköc szerelmes lett a 34 éves kézi edzönöjejébe, a gyerek a fiu 18.ik szülinapján esküdtek, es gyorsan összehoztak egy gyereket mieött a nö klimaxolt volna............ van még kérdés a 8 évvel kapcsolatban?

2013. ápr. 1. 00:23
 13/33 anonim ***** válasza:
0%
Jahj istenem hülye 13 évesek... nem vagy érett hozzá, de ezesetben súlyosabb mert meg be is probalkozna pedig ő 21 nem 13, szóval nagy lelki problémái és személyiségi zavarai lehetnek. Kerüld el és fogd fel hogy nem neked való. Persze biztos te megmondod nekünk hogy te milyen nagy szerelmes vagy (azért hiszed azt, mert még sose voltál az) és hogy érett is meg minden kivételes eset. Szokásos 13 éves hülyeség.
2013. ápr. 1. 00:24
 14/33 anonim ***** válasza:
50%
Kébzeld kislány! Hogy 14-éven alul bűncselekménynek számít.Még ha bele is egyezel abba hogy tapizzon,csókoljon akkor is az.Ez pedofillia.Börtönbe is csukhatják.
2013. ápr. 1. 00:25
 15/33 anonim ***** válasza:
75%
szerntem is sok ez ilyen korban. Lehetsz bele szerelmes, de hát szinte semmit nem csinálhattok mert ha hozzádér nylvánosan máris riasztják a gyermekvédelmiseket :(
 16/33 anonim ***** válasza:
10 évet kapnék érted. Szerinted majd ő is kockáztat?
 17/33 anonim ***** válasza:
24%
12es te hülye vagy.. szerinted ez a normális??
2013. ápr. 1. 00:26
 18/33 A kérdező kommentje:
Öööö.. Én nem mondtam hogy érett vagyok, tisztában vagyok vele, hogy egy "kislány" kérdését, nem veszik komolyan. Az előbb is megírtam, hogy elfogadom, hogy nem lesz belőle semmi, és így neki is biztonságosabb :)
2013. ápr. 1. 00:27
 19/33 anonim ***** válasza:
hát én 14 eves voltam mikor egy 24 éves haverom belémesett. ma 30 vagyok de állitolag még mindig szerelmes belém, na kérdés hogy nálad ez az 50%-ot adna, nem egészen igazi szerelemnek hangzik.
2013. ápr. 1. 00:27
 20/33 anonim ***** válasza:
Gondolkozz már egy kicsit...
2013. ápr. 1. 00:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!