Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kedvelem a barátnőm egyik barátnőjét velem van a baj? Mit csináljak, hogy el tudjam fogadni? (Lent 30F)
először is engedd meg nekem, és nézd el: Nagyon kedves a barátnőd hogy annak ellenére hogy tisztában van a helyzettel, nem próbál megoldást találni csak megkért fogadd el és kész..
Én a helyében megpróbálnék minél kevesebb lehetőséget adni nektek hogy találkozzatok. Nem arra gondolok hogy ne legyen nálatok sose az a bizonyos lány, csak arra hogy tehetné ezt ritkábban, v. akkor amikor te nem vagy otthon, valamint a barátnőd is találkozhatna vele máshol.
Én azt javaslom a barátnődet próbáld meg finoman megkérni ezekre. Meg kell hogy értse, Te is szeretnél otthon nyugodtan lenni. Fontos a kapcsolatban a kompromisszum és az arra való hajlam! A megoldáshoz 2 ember kell, nem járja hogy neked csak úgy elkeljen fogadnod ezt így ebben a formában..szerintem
Drukkolok :)
29/L
Egyet értek az előzővel.
A kérdésedre válaszolva, nem veled van a baj. Egyszerűen csak két különböző természetű, egyéniségű emberek vagytok és ezért nem tiszta a dolog. De ha elmondod a párodnak, hogy nem szeretnél vitatkozni és hogy te nem szívesen vagy együtt azzal a lánnyal, biztos megérti. Kérd meg őt, hogy keressetek megoldást minél előbb a problémákra, mert ha most nem beszélitek meg, csak fokozódnak a problémák sorai és ez nagyobb veszekedéshez is vezethet. Tehát a megoldás egy értelmes beszélgetés. Szerintem kitaláltok rá valamit. Hajrá! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!