Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek nincs pasijuk, hiányzik nektek az ölelgetés, meg az hogy együtt tölthessétek vkivel az időt?
Igen, de nem fogok bánkódni emiatt. Felkészülök a szerelemre amíg egyedül vagyok, kiélvezem addig így.
21/N
Néha igen, néha nem. De ha kifejezetten intimitásra vágyom és nincs ki megadja éppen, akkor elmegyek táncolni a barátnőimmel. Ott is nagyon jól érzem magam, és férfiakkal is vagyok körbevéve.
Az ölelés inkább csak akkor hiányzik, ha van olyan, akitől szeretném, de nem kapok.
Gondolom szeretet hiány egy jele.:D De amúgy én velem is volt már ilyen:D
17f
Igen , nagyon hiányzik!A barátőim folyton azzal etetnek hogy milyen szép vagyok(amivel nem igazán értek egyet), meg tetszem(-ettem) már sok fiúnak , de nem értem akkor miért nincs egy olyan akivel járhatnék is.Nem kell engem rózsákkal elhalmozzon , sem moziba vigyen vagy ilyesmi. Egy szimpla beszélgetés is megtenné. De mivel ez nem adatott meg nekem csak álmodozgatni szoktam , milyen lenne ha...
Tudom hogy ez nem jó hogy ha ilyan illúziókkal táplálgatom magam , de legalább valamennyire enyhül a hiányérzet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!