Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenlem magam,2 hónap alatt nem tudtuk együtt lenni?
Megismertem egy férfit,2 hónap randizgatás után összejöttünk,2 hónapja vagyunk együtt.Mielőtt még az első szexhez jutottunk volna a betegségem közbeszólt.Úgy vérzek 2 hónapja mintha menstruálnék,a szextől eltiltott az orvos.
Tisztában van a dolgokkal,3 naponta kell kórházba mennem ő szokott vinni,a doki szerint 1 hónapon belül helyrejövök és elmúlik a vérzés,megtalálták az okot.
De nagyon rosszul és kellemetlenül érzem magam az miatt,hogy 4 hónapnyi ismeretség után nem tudtunk szeretkezni.Felnőtt emberek vagyunk,szükségünk lenne rá.
Egy szóval se mondta hogy zavarná őt,kivárja velem a sort a kórházba és minden este velem szeretne aludni (velem is alszik) és szóba hozta hogy össze is költözhetnénk.
Nagyon sokszor amikor együtt fekszünk az ágyba nagyon szégyenlem magam hogy nem tudom megadni neki azt,amire egy férfinek szüksége van.
Ti nem éreznétek rosszul magatokat?mi a véleményetek?
Én 25 vagyok,a barátom 29 éves.
Én nem érezném rosszul magam.
Egyéb véleményem nincs.
5# te is csak jpg formátumban láttál nőt!!! ilyen hozzáállással nem is fog változni ez ..
ez a lány beteg, el van tiltva a szextől..mi az hogy vérben is harcol a jó katona??
az tény,hogy keze van a lánynak,szája is, és ha szeretné,ennyit megadhat a fickónak. de legalább ez jó proba volt, tenyleg szerethet.:)
Mi a bajod,hogy ennyire vérzel?/Természetesen,ha nem publikus,akkor ne írd meg./
Megmondom őszintén,hogy kicsit irigyellek.Ilyen türelmes,rendes,megértő férfit ritkán találni.Gratulálok Nektek,és nagyon sok boldogságot kívánok!
Ne szégyenkezz és ne vádold önmagad!
Reméljük hamarosan megoldódik ez a vérzés mizéria,és minél előbb együtt lehettek!
Mielőbbi javulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!