Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tudok tenni? Hogy tudnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni? Hogy tudnék barátnőt találni?

Figyelt kérdés

16 éves srác vagyok elég ronda...Mit tudnék csinálni hogy legyen barátnőm mi bennem annyira rossz hogy nem jön össze semmi?A piercingem?Zavaró az h van egy szemöldök piercingem meg egy fülbevalom?Vagy aa bőrszinem az hogy sötétebb a bőröm? ez ellen nem tudok mit tenni ilyennek születtem kis DK ázsiai srác vagyok .Sztetek lehet barátnőm van esélyem egyáltalán vagy felejtsek el minden hasonlot?Ennyire gáz ez?Van olyan lány aki nem foglalkozik a származásommal vagy a kinézetemmel?:S

bocsi a helyesírás hibák miatt meg az értelmetlennek írásért

2009. szept. 19. 19:28
1 2
 11/13 anonim válasza:
Abszolút nem vagy ronda, sőt... Mondjuk én már öreg vagyok (22) :-D, de nekem totál bejönne a származásod, a bőrszíned, meg a piercing is. :-) 16 évesen még ilyesmire van időd szerintem. Vagy azóta megoldódott a problémád? Csak mert később reagáltam, minthogy írtad a kérdést. :-)
2010. jan. 11. 18:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy ronda!! Birom az ilyeneket de a peircing meg a fülbevaló nem kéne.
2010. márc. 27. 00:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Gondolom, most mar nem aktualis, de azert le irom, ha mar raklikkeltem erre a kerdesre.

Nem is vagy ronda! Szerintem jol nezel ki, komolyan:)

Hogy az lenne-e a bajuk, hogy azsiai vagy, hmmm nem tudom, hat vannak hulye emberek... Mondjuk nekem ez eleg erthetetlen lenne, de hat nekem meg csak az azsiaiak jonnek be. (Ezt el is szoktam mondani, es nehany embernek latom, hogy nem tetszik, de az o velemenyuk meg nem erdekel).

Szoval a lenyeg, hogy siman lehet baratnod, csak vard ki a megfelelot, ugy ertem, aki hulye dolgokon fennakad, azzal nem is erdemes kezdeni. De ne aggodj, tenyleg semmi baj veled szerintem.

Eleg regi mar a kerdes, szoval remelem azota mar osszejott valami, es nincsenek gondok^^

14/L

2010. ápr. 10. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!