Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni? Hogy tudnék barátnőt találni?
Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok elég ronda...Mit tudnék csinálni hogy legyen barátnőm mi bennem annyira rossz hogy nem jön össze semmi?A piercingem?Zavaró az h van egy szemöldök piercingem meg egy fülbevalom?Vagy aa bőrszinem az hogy sötétebb a bőröm? ez ellen nem tudok mit tenni ilyennek születtem kis DK ázsiai srác vagyok .Sztetek lehet barátnőm van esélyem egyáltalán vagy felejtsek el minden hasonlot?Ennyire gáz ez?Van olyan lány aki nem foglalkozik a származásommal vagy a kinézetemmel?:S
bocsi a helyesírás hibák miatt meg az értelmetlennek írásért
Nekem pl. nem tetszik, ha egy fiúnak fülbevalója van. A piercing, ha illik a fiúhoz, és tényleg jól áll, még elmegy. De a fülbevaló...
2009. szept. 19. 19:31
2/13 anonim válasza:
nemhinném hogy ilyen drámai a helyzet. a lányok szeretik a "különleges" srácokat, gondolok most a származásodra. arról nem tudok nyilatkozni, hogy a füles meg a piercing rosszul áll-e, mivel nincs róla kép. biztos vagyok benne, hogy lesz barátnőd, idő kérdése! elképzelhető, hogy eddig rossz helyen kerested
2009. szept. 19. 19:33
3/13 anonim válasza:
így ahogy leírtad nem hinném h csúnya vagy :) cak te gondolod magadról:)
de ha gondolod akkor linkelj egy képet magadról akkor lehet tudnánk tanácsot adni h min változhass (persze ha kell egyáltalán vmit:) )
17/L
2009. szept. 19. 19:36
4/13 anonim válasza:
Persze van ilyen, nemkell félned. Csak keressssssss! Én 19éves vagyok, elviekben rendkívül rendes, jó ember vagyok. Sőt, elvileg nem is túl csúnya. Mégsem volt még komolyabb kapcsolatom. De ez az én hibám, nem kerestem elég jól. ne félj, nem maradtál még le semmiről, és egészen biztos lehetsz benne, hogy találsz egy olyan lányt, aki úgy szeret, ahogy vagy.
Pár kép rólam kicsit furák de naggyábol kivehető h én vok xD
2009. szept. 19. 20:00
6/13 anonim válasza:
dehogy vagy ronda. türelem.
2009. szept. 19. 21:04
7/13 anonim válasza:
Hát a pc sztem nem az igazi, de egyébként egzotikusnak tünsz, kizártnak tartom, hogy ne lenne 10ből legalább 1 lány akinel ne tetszenél. Hajrá!
2009. szept. 20. 01:12
8/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy ronda. Nyugi tuti, hogy van olyan akinek tetszel csak nem veszed észre.
2009. szept. 20. 08:34
9/13 anonim válasza:
Tényleg nem vagy ronda, sőt. :) Viszont ha ilyen szemmel nézel magadra, akkor valószínűleg mások így fognak rád. Azon kívül, ronda nincs, csak ízlések, és pofonok. :D Az ékszerekről szólva, ez a te stílusod, így ha valakinek tetszel, azzal együtt fogsz, ezeken felesleges dilemmázni. Nézz jobban szét, biztos észre fogod venni a csajok pillantásait, nem hiszem el, hogy senkinek se jönnél be. Csak önbizalmad legyen, és akkor minden OK. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!