Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai nők már nem értékelik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nők már nem értékelik az udvariasságot csak azt ha valaki poénból szivatja őket? (lent. )

Figyelt kérdés

Én szeretek a lányokkal udvarias lenni előre engedni stb de aztlátom h az osztály társaim beszólnak a csajoknak olyat h pl votl egy kocos csaj és beszólt neki a srác h úgy nézel ki mint egy boszorkány, erre elkezdtek nevetni .

Én csak annyit modntam volna hogy kocos vagy igazitsad meg a hajadat és nem illetem negatív jelzővel. Nekem sose jutna eszembe szivatni egy lányt még ha poénból is gondolom. Attól félek h sose lesz barátnőm(még nem volt) mert nem iylen a stílusom.Egy kétségbe esett 18 éves

2009. szept. 19. 19:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Énis ugyanilyen vagyok, és nekem is az volt az észrevételem, hogy a bunkó fiúk a menők... De ez nyilván nem így van. Ami a lányokat izgatja egy ilyen fiúban, az valószínüleg a magabiztosságuk. Légy te is biztos a dolgodban, de ne csapjon át nagyképűségbe. Ne légy félénk, légy határozott, de maradj olyan rendes, tisztelet tudó, mint most vagy.
2009. szept. 19. 19:48
 12/14 A kérdező kommentje:

Azt tudom ,hogy a lányoknak a magabiztosság jön be

Am a nagy képűség,ego izmus meg ezek a rosz tulajdonségok messze állnak tőlem sőt másba szeretem haz meg vannak ezek a talajdonságok.

És köszi:)

2009. szept. 19. 19:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Leeht hogy az a másik srác viccből mondta neki h. úgy néz ki, mint egy boszorkány.

Amúgy szerintem sem értékelik.

Ezt a kérdést én tettem fel ha érdekel...és itt sok válasz van:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

17/F

Menyus

2009. szept. 19. 21:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Ó ember hát nem minden csajhoz ugyan úgy kell viszonyulni. Az természetes hogy udvariasnak kell lenni, de nem papucsnak. Pl van egy olyan csak aki annyira szép hogy 10-es skálán 8-9-10et kapna, azzal kicsit pimasznak kell lenni de nem bunkónak. Éreztetni kell az ilyen félével hogy te nem vagy az akit 2 szóval megkaphat. Ilyen ajtókinyitás, bókok (de nem túlcifrázva mintha egy petőfi versből lenne) meg előre engedés nagyon jó. Am ami a boszorkányt illeti az jó beszólás volt, jobb lett volna ha utána mondja a gyerek "de azért még így se vagy rossz":D
2009. szept. 19. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!