Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők már nem értékelik az udvariasságot csak azt ha valaki poénból szivatja őket? (lent. )
Én szeretek a lányokkal udvarias lenni előre engedni stb de aztlátom h az osztály társaim beszólnak a csajoknak olyat h pl votl egy kocos csaj és beszólt neki a srác h úgy nézel ki mint egy boszorkány, erre elkezdtek nevetni .
Én csak annyit modntam volna hogy kocos vagy igazitsad meg a hajadat és nem illetem negatív jelzővel. Nekem sose jutna eszembe szivatni egy lányt még ha poénból is gondolom. Attól félek h sose lesz barátnőm(még nem volt) mert nem iylen a stílusom.Egy kétségbe esett 18 éves
Ne aggódj,neked is lesz barátnőd,azért mert más a stílusod.
Egyébként pedig ami azt illeti,lehet a srác poénosan akar mondani vmit,de az elsülhet rosszul is és akkor bunkónak tűnik.Az pedig nekünk nem tetszik(:
Az a baj, hogy 18 éves vagyok és szeretném ha valakit tudnék szeretni aki viszonozza is mind a ketten a fellegekben járnánk ha együtt vagyunk.Igyekszem udvarias lenni sose hazudok másnak hűséges lennék mások szerint jó a humurom is néha de azt se arra használnám hogy egy lányba "bele kössek".
Szóval ez a helyzet:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!