Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai nők már nem értékelik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nők már nem értékelik az udvariasságot csak azt ha valaki poénból szivatja őket? (lent. )

Figyelt kérdés

Én szeretek a lányokkal udvarias lenni előre engedni stb de aztlátom h az osztály társaim beszólnak a csajoknak olyat h pl votl egy kocos csaj és beszólt neki a srác h úgy nézel ki mint egy boszorkány, erre elkezdtek nevetni .

Én csak annyit modntam volna hogy kocos vagy igazitsad meg a hajadat és nem illetem negatív jelzővel. Nekem sose jutna eszembe szivatni egy lányt még ha poénból is gondolom. Attól félek h sose lesz barátnőm(még nem volt) mert nem iylen a stílusom.Egy kétségbe esett 18 éves

2009. szept. 19. 19:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
A te korosztályodban sajnos ez van.De majd később azaz pár év múlva rádöbbenek, hogy jó is az amikor egy férfi udvarias. Ne aggódj azon, hogy nem lesz barátnőd. Van akinek biztos tetszel csak épp te nem veszed észre. Ne azokat a lányokat nézd akik az ilyen beszólásokon nevetnek, hanem azt figyeld meg aki inkább elbújik a sarokba. Nem feltűnően viselkedik.
2009. szept. 19. 19:08
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat, remélem igazad van:)
2009. szept. 19. 19:09
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj,neked is lesz barátnőd,azért mert más a stílusod.

Egyébként pedig ami azt illeti,lehet a srác poénosan akar mondani vmit,de az elsülhet rosszul is és akkor bunkónak tűnik.Az pedig nekünk nem tetszik(:

2009. szept. 19. 19:10
 4/14 anonim ***** válasza:
98%
Én 17 éves vagyok,és szeretem,ha előre engednek az ajtónál pl. vagy ilyesmi:) És nem azért,mert nekem aztán elsőnek kell lennem,hanem mert értékelem,hogy figyelmes,udvarias. Szerintem ez aranyos gesztus,tartsd meg mindenképpen.:)
2009. szept. 19. 19:10
 5/14 anonim válasza:
77%
A lányoknak mindig azok tetszenek akik szarba se veszik őket. Nem tudom miért, mert izgatja őket, a nehezen megszerezhetőség vagy mi.
2009. szept. 19. 19:12
 6/14 anonim ***** válasza:
96%
Hát én örülnék, ha ismernék ilyen embert :D
2009. szept. 19. 19:12
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Voltam én is ennyi idős és tudom, hogy így van ahogy leírtam. Légy csak ilyen amilyen vagy és lesz eredménye. Mikor azt sajnos nem tudom megjósolni, hiszen nem vagyok jós. (Néha nagyon jó lenne) :))
2009. szept. 19. 19:13
 8/14 anonim ***** válasza:
97%
Én nagyon is kedvelem az utdvarias férfiakat.
2009. szept. 19. 19:14
 9/14 anonim ***** válasza:
én örülnék, ha ilyen barátom lenne :)
2009. szept. 19. 19:27
 10/14 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy 18 éves vagyok és szeretném ha valakit tudnék szeretni aki viszonozza is mind a ketten a fellegekben járnánk ha együtt vagyunk.Igyekszem udvarias lenni sose hazudok másnak hűséges lennék mások szerint jó a humurom is néha de azt se arra használnám hogy egy lányba "bele kössek".

Szóval ez a helyzet:(

2009. szept. 19. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!