Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy fogadták a szülők amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadták a szülők amikor először megkértétek őket hogy engedjenek el a párotokhoz?

Figyelt kérdés
persze itt azokra gondolok akinek még engedélyt kell kérnie vagy még első barátja stb...és a szülők nem akarják nagyon engedni 16/l
2013. márc. 30. 22:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
hát mi már 4 hónapja együtt vagyunk és így sem akarja engedni...bár még nem beszéltem erről bővebben vele,de lehet megnyugtatná ha tudná a fogadalmam,hogy 17 éves koromig nem fekszem le senkivel lehet így egyszerűbben bele menne,ha tudná?
2013. márc. 30. 23:31
 12/17 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod.. igazából nem értem anyádat...Mit számít, hogy 16 vagy 17 vagy mikor elveszted?...
2013. márc. 30. 23:33
 13/17 A kérdező kommentje:
nekem számít amúgy sokat mert még 13 éves koromban megfogadtam ,csak ha tudná hogy attól hogy ott alszok még nem fekszünk le akkor elengedne talán..
2013. márc. 30. 23:35
 14/17 anonim ***** válasza:
Akkor meg téged se értelek :) Nincs semmi értelme ennek a fogadalmadnak de ahogy gondolod...
2013. márc. 30. 23:40
 15/17 A kérdező kommentje:
Nekem azért számít mert szeretem betartani amit megfogadok vagy amit megígérek és ha lefeküdnék előbb a barátommal akkor magamnak okoznék csalódást azzal hogy nem tudtam betartani
2013. márc. 30. 23:43
 16/17 El Greco ***** válasza:

Egyetértek Veled,Kérdezõ.

Mondjuk én azt fogadtam meg,hogy házasságon kívül nem fekszem le senkivel.

14/f

2013. márc. 31. 00:33
 17/17 A kérdező kommentje:
Húha azt nehéz lesz betartani meg nehéz ilyet találni aki nőben is így gondolja majd ,de én pont ismerek egy párt aki egymásra talált és mindketten így gondolják és nagyon össze is illenek ,de ritka az ilyen :) sok sikert :)
2013. márc. 31. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!