Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetente 1-2 találkozás. Az is akkor mikor ő mondja. Ez így nagyon gáz?
Hidd el szerintem ez így pont jó,legalább nem unjátok meg egymást olyan hamar
Szerintem az a legjobb amikor a két pár hétvégente találkoznak,de akkor egész nap együtt vannak és egymásnál alszanak (péntek,szombat,vasárnap)
Nekem így jó, csak igen a barátnőim (meg anyukám) mondta hogy nem is vesz engem komolyan, mert különben gyakrabban szakítana rám időt. Hogy szerinte csak szórakozik velem. Mondjuk nem tudom....Volt hogy szabadnapja volt egyszer, és akkor is velem volt egész nap (elmentünk moziba meg kajálni + sétálni). Ha csak szórakozna velem akkor mással töltötte volna azt a napot szerintem. Vagy aludt volna vagy nem tudom....
Én amúgy annyira nem igényelném hogy minden nap találkozzunk, sőt ez a heti 1-2 alkalom pont jó, mert alig várom a találkozást, felpörget, van mit várni egész héten. Fel sem merült volna bennem, ha nem szólnak érte...És azóta "problémázom" ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!