Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetente 1-2 találkozás. Az is akkor mikor ő mondja. Ez így nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Mindig úgy találkozunk hogy a fiú ír/hív hogy "Holnap délután 3-kor ráérsz találkozni?" mert akkor van szabad ideje. És akkor én igent mondok találkozunk. Mindig ez van. Van hogy ír hogy "Ma nagyon szeretnélek látni, átmehetek hozzád?" és akkor átjön. Mondjuk ő jóval elfoglaltabb mint én...2013. márc. 30. 21:36
1/15 anonim válasza:
Nem értem, mi a probléma. Jobb lenne, ha nem hívna?
2/15 anonim válasza:
Mondjuk úgy, hogy elég macerás. Nem igazán jósolok neki hosszú éveket.
3/15 anonim válasza:
tehát az a problémád h látni akar...borzasztó
mi lenne ha te mondanád neki h látni akarod?
4/15 anonim válasza:
Szerintem a kedves kérdezőnek kevés a heti 1-2 találkozás, vagy tévedek?
5/15 A kérdező kommentje:
Igen az hogy kevés. Mikor mondtam valakinek hogy ez így megy hogy ő mondja hogy "Most szabad vagyok találkozzunk" azt mondta hogy nem vesz engem komolyan mert különben gyakrabban találkoznánk, meg csak csettint és én igent mondok a találkozóra, csak akkor akar látni mikor neki van kedve hozzá stb.
2013. márc. 30. 21:43
6/15 anonim válasza:
Mert csak eszköz vagy számára-de nem ember.
7/15 anonim válasza:
Sajnos, mivel így tetted fel a kérdést, kaphatsz bármilyen választ, az a véleményeden már nem fog változtatni.
Viszont, én is osztom, nekem sem tetszene és én is annak találnám. Szabadidő ide, elfoglaltság oda..
8/15 A kérdező kommentje:
De szex nincs azt kihagytam. 1-2 csók és beszélgetünk csak, néha sétálunk kicsit ilyesmi.
2013. márc. 30. 21:44
9/15 anonim válasza:
Ha szex nincs,akkor nem értem.Elég furcsa fazon.
10/15 anonim válasza:
Ezt talán vele kellene megbeszélni, hogy neked kevés ez.
Egyébként szerintem túlparázod a dolgot. Ráér, hív, találkoztok. Gondolom nem az van, hogy van egy szabad fél órám, felugranék dugni, aztán megyek is tovább. Akkor lehetne panaszkodni. Így szerintem csak hiszti.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!