Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megközelíteni egy nagyon zárkózott lányt?
Figyelt kérdés
18 éves és nagyon félénk. Egyszerűen megközelíthetetlen a csaj,mindenkit elutasít. Én még nem hajtottam rá mivel nem akarok egy szám lenni az ezer közül akit elutasított már de rá akarok. Mi lenne a legjobb taktika a "meghódításához"?2013. márc. 30. 18:39
1/6 anonim válasza:
Az egyetlen jó és sikeres taktika, ha szívedet beleadod a meghóditásba:D
3/6 anonim válasza:
Nagyon nehezen.De én türelmes,és kedves ember lévén meg tudom oldani a dolgot.Nem egyszer meg is tettem már.CSak az van,hogy rá jöttem,nem éri meg.
Ugyanis ők világ életükben valamennyire sérült emberek maradnak.És inkább járok egy normális nővel,mint egy olyannal,aki életképtelen.Azt azért hozzá tenném,a rossz tulajdonságom a nyers őszinteség...
4/6 anonim válasza:
most én is ezt szívtam meg. 4 hónapig akartam vele lenni, 4-5x elutasított, pedig nagyon jóban voltunk, állandóan együtt töltöttük az időnket, aztán egy hónapja azt mondta, h velem akar lenni. eltelt három hét, de szar volt, otthagytam, h barátok maradhassunk, ne kelljen erőlködnie. de most nem áll velem szóba :S
5/6 anonim válasza:
Gyerekek, én is egy ilyen lány kegyeit szeretném elnyerni, de olyan falat húz fel, amit nehéz lesz áttörni.
Kitartó leszek, és valamilyen módon elérem a célom.
Csak nálam is az a kérdés, hogy mi lenne a jó taktika.
6/6 anonim válasza:
nincs jó taktika. békén kell hagyni, mert nem véletlenül nem enged magához annyira közel. hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!