Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tanácsoltok? Van okom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsoltok? Van okom parázni, hogy mi lesz?

Figyelt kérdés

Van a barátom. És már nem beszéltünk kb. 3 napja, többek között azért, mert nem jött fel msn-re.

De tegnap ráírtam, erre nem köszönt vissza. De még ottmaradt. Ma szintén fent van egész nap, de semmi. Nem ír rám. Így hát én se őrá.

Talán az lehet a gond, hogy egy kicsit sok volt egymásból. Mert mikor nem írt vissza, pedig megváltozott a személyes üzenete, azaz ott volt, ő írta át, no akkor.. Egy kicsit rossz kedvű lettem, de tulajdon képen, egyáltalán nem fájt!

Egész nap beszélünk, az utóbbi hetekbe vagy 2-3 órát is simán, talán ráuntunk egymásra. :(

De ez van neki kiírva már tegnap óta: :$ (L) :P

És tuti nem nekem.

Van okom parára? Ti mit gondoltok? Egy hülye p.csa vagyok?

2009. szept. 19. 16:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ertem. Ha nem beszeltetek telefonon 2 honapig, akkor ez milyen kapcsolat volt?:) Talakozni is alig tudtatok a tavolsag miatt, ahogy emlitetted. Szerintem, komolytalan volt az O szamara ez az egesz. Varj egy kicsit az egesszel inkabb 1-2 evet aztan eloben keress valakit.

:)

2009. szept. 21. 15:50
 22/24 anonim ***** válasza:
Na valami valtozas?:
2009. szept. 21. 20:17
 23/24 anonim ***** válasza:
jaja, most már nem úszod meg, én is várom tovább a fejleményeket:P
2009. szept. 21. 20:35
 24/24 A kérdező kommentje:

:D Hát szóval telefonon nem szoktunk beszélni egyáltalán xD

és ilyen "nyári szerelem" de most terveződik valami találka xD

Szóval beszélünk, de kiderült, a bátya volta gépnél. Most rendes volt, de fel vagyok háborodva, valami 13 éves csak, aki tök deszka, lefotózta magát fürdőruhába, és a srác meg oda kommentelte hozzá: Gyönyörű vagy :P

Most ez a vesszőparipám. Felháborító! Oké, már egy hónapja, de akkor is, ekkor már ismert :o

Nojó, többen is kommentelték neki, pedig bűn ronda volt, de aki csöcsmutogatós képet tesz fel magáról, az mind gyönyörű... Tiszta gáz.

Szóval a dolgok inkább csak az elmúlt 1-2 hétben rosszabbak.

:S

Ma beszéltem vele, tök aranyos volt, meg jófej, mint "annó" mondta is, hogy megoldódott a baja, amin mostanság sokat depizett.

De lelépett, csak így: most mennem kell! Szia, puszi!

Se csók, se légyjó, de semmi :-\

A multkor is, elkezdi: Mostantól még kevesebbet fogunk beszélni, mert megnyílt itt a konditerem! :S

Nojó, leálltam :D kiöntöttem a lelkem, mostmár jó a lelki békém :]

2009. szept. 21. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!