Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok? Van okom parázni, hogy mi lesz?
Van a barátom. És már nem beszéltünk kb. 3 napja, többek között azért, mert nem jött fel msn-re.
De tegnap ráírtam, erre nem köszönt vissza. De még ottmaradt. Ma szintén fent van egész nap, de semmi. Nem ír rám. Így hát én se őrá.
Talán az lehet a gond, hogy egy kicsit sok volt egymásból. Mert mikor nem írt vissza, pedig megváltozott a személyes üzenete, azaz ott volt, ő írta át, no akkor.. Egy kicsit rossz kedvű lettem, de tulajdon képen, egyáltalán nem fájt!
Egész nap beszélünk, az utóbbi hetekbe vagy 2-3 órát is simán, talán ráuntunk egymásra. :(
De ez van neki kiírva már tegnap óta: :$ (L) :P
És tuti nem nekem.
Van okom parára? Ti mit gondoltok? Egy hülye p.csa vagyok?
22:53as vagyok
Probald elerni telefonon, ha nem veszi fel vagy ha nem reagal semmit se msn-en, se sehol, akkor hagyjad, ne zaklasd. Lehet, hogy egy atmeneti idoszak ez neki, bar ketlem. El kell ,hogy felejtsd. Egyszer csak rad fog irni, ha hianyzol neki. Nem tudsz mit csinalni sajnos. Mindegy azert drukkolok.
:) köszi.
Talán ma este majd beszélek vele msn-en, minden képen. Ha nem köszön vissza, akkor mit tegyek? Zargassam tovább, hogy ez nem megoldás? Vagy szarjam le? :-\
Nekem mára, így délutánra kezdett hiányozni... úgy igazán :(
12:53-as vagyok megint:)
Ha tudsz ma este beszelni vele akkor beszeljetek meg a dolgot, mert ez igy nincs rendben. Marmint nem veled van a baj, hanem o nem kepes arra, hogy komolyan letisztazzatok ezt az egeszet. Ha nem ir vissza tovabbra sem, hagyjad a fenebe, viszont egyet jegyezz meg, ne zaklasd es ne mondjal neki serto szavakat :) egyszeruen ne beszelgess vele, ne koszonj be neki, probalj ne gondolni ra. Ugy is tul fogsz lenni rajta, probalj ne gondolni ra es felejteni. Ez igy nem megoldas, hogy folyamatosan probalkozol es o meg koszonni nem bir neked. Foloslegesen ne terheld magad ezzel.:)
Én a helyedben tuti tovább zargatnám. nehogy már azt higyje, hogy átver engem, én meg csendben tűröm.
Ne csak egy sziát írj neki, hanem hogy feltétlen beszélni akarsz vele..a legjobb megoldás viszont tényleg a telefon lenne :)
Na gyerekek, most nevetek :D
Egész szombaton meccsen volt! Megint a bátya ment fel, és nyugodjak meg... :D xD Hát röhögő görcsöt kapok...
:] Következő kérdésem ez lesz: Csak én vagyok ilyen hülye, vagy télleg ilyen a szerelem?
15:23as vagyok megint
Ha egesz nap nem volt otthon, akkor is fel tudna hivni teged, hogy mi van veled meg ilyenek... de ebbol latszik, hogy nem kivancsi rad (bocsi, de csak igy tudtam kifejezni magam) En szerintem... de lehet megint hazudtak csak?
A valasz a kerdesedre: Te miert lennel hulye? Csak vonzodsz iranta es erdekel teged valaki, errol nem te tehetsz, ha mas valaki atver... :) Telefonon probald mar meg, mar en is kivancsi vagyok erre...
Esetleg korodat megtudhatom?:)
xD 13 éves vagyok :D Gáz, tudom, dehát nem tehetek róla xD
Amúgy nem beszéltünk még telefonon... Egyszer mondtam, hogy felhívhatom vmikro? Azt mondta oké, következőleg meg, hogy bele se merne szólni...
:D Nojó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!