Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok? Van okom parázni, hogy mi lesz?
Van a barátom. És már nem beszéltünk kb. 3 napja, többek között azért, mert nem jött fel msn-re.
De tegnap ráírtam, erre nem köszönt vissza. De még ottmaradt. Ma szintén fent van egész nap, de semmi. Nem ír rám. Így hát én se őrá.
Talán az lehet a gond, hogy egy kicsit sok volt egymásból. Mert mikor nem írt vissza, pedig megváltozott a személyes üzenete, azaz ott volt, ő írta át, no akkor.. Egy kicsit rossz kedvű lettem, de tulajdon képen, egyáltalán nem fájt!
Egész nap beszélünk, az utóbbi hetekbe vagy 2-3 órát is simán, talán ráuntunk egymásra. :(
De ez van neki kiírva már tegnap óta: :$ (L) :P
És tuti nem nekem.
Van okom parára? Ti mit gondoltok? Egy hülye p.csa vagyok?
Hát én biztos kiborultam volna, mi is minden nap több órán keresztül msnezünk, meg gyakran találkozunk, de ha rámunna vagy ráunnék az már szerintem régen rossz lenne. :) Lehet tudni mióta vagytok együtt? (mi 7 hónapja)
20L
2 hónapja... :S
Nem merek rákérdezni, ha már tegnap a sziámra se válaszolt, meg a joccakátomra se.
Barátnőm azt tanácsolta, hogy várjam meg, még ő ad jelet, és neki fogok hiányozni.
De az elmúlt egy hétben ahányszor ráírtam, rögtön "pill" aztán 15 perc múlva bocsi, mennem kell, szia, puszi.
Max 10-20 mondatot váltottunk.
Most már a :$ (L) :P mellé kiírt két :D :D-t is...
Átvert.
Beszélj vele, hogy legalább tisztázódjon.
Írtam neki egy sziát, és pont akkor dobta le a net, valószínű.
Nem jött válasz. Mostantól nincs mit mondanom :\
De ha őt komolyan érdekelném, látja hogy az EGÉSZ K... NAP fent vagyok, és ír egy sziát, és ennyi, le lenne tudva.
De mint láttam, az elmúlt 2 napban nem hiányoztam, :-\ Nem tudok mit csinálni. De tényleg.
Ha valakinek van jobb ötlete, mint a nagy semmittevés, szóljon :D
Beszelgess velem ;P
ui: hagyjad a francba..majd rádír ha hiányzol neki, ha nem, akkor eléggé egy világtalan ember lehet és átvert ezek szerint.
:S De én szeretem... És nem tudom, olyan szar érzés, am azzal ébredtem, hogy mivan ha soha többé nem beszélünk?
Ma reggel ráírta, de szokás szerint csak a bátya volt, aki véletlenül belépett. Aztán ez vagy igaz, vagy nem...
Szóval egész nap nem írt rám...
Jójó, tudom hogy most iskolát akar váltani, meg a nővéréhez költözni, és nem meri anyukájának elmondani, és tök depressziós. De ez akkor sem indok arra, hogy egész nap rám se ír.
Talán fél, mert én sem írok rá? Ez hülyeség...
Ja, de mostmár a :$ (L) :P helyett egy szomorú fej van neki kiírva...
Lemerném fogadni, hogy ez sem nekem jött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!