Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon akar még tőlem valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon akar még tőlem valamit?

Figyelt kérdés

3éve párkapcsolatban élek, de e közben volt egyszer mikor félreléptem.Egy nálam fiatalabb fiúval.Úgy 4 hónapig tartott a kalandunk, amit annak terveztem mert a barátomat szerettem, csak mivel a barátommal keveset találkoztunk, így nagyon szeretethiányom volt, és törődésre vágytam...megismerkedtem ezzel a sráccal, és nagyon jó volt minden.Aztán azt kezdtem el érezni hogy kezdek belészeretni...és a barátomat is elhanyagoltam miatta.Kevesebbet hívtam és írtam neki sms-t...és mikor taliztunk, akkor sem tudtam vele olyan lenni mint mikor még nem volt a másik srác.

Ez az egész suli közben történt, a srác is kolis volt, így minden nap együtt lehettünk.És éreztem h szerelmes lettem belé.Jött a nyár, aztán szakítottunk, mert azt mondta nekem h nem tudunk majd találkozni, és tartsunk egész nyáron szünetet.De mondtam neki h inkább legyen vége, minthogy szünetet tartsunk.Így elváltak útjaink!

A barátommal együtt voltunk, és nem mertem neki bevallani a félrelépésemet...

A nyár alatt elfelejtettem a srácot, szinte nem is gondoltam rá.

De!Nem várt dolog történt visszamentem a suliba OKJ-s szakra így újra nap mint nap láttam őt.

Szemeztünk, néha beszélgettünk...egyik este a koliablakom alatt volt, és hozott egy szál rózsát amit az udvaron tépett le nekem.És ez újra felborította a régi emlékeket...

Viszont azt tudni kell erről a srácról, hogy szeret a lányokkal kacérkodni, nehezen tud megmaradni 1 mellett...

És nagyon nagy önbizalma van, tudja magáról h helyes, és h a legtöbb lánynak bejön.

De nem tudom megállapítani h mit szeretne újra kettőnkkel...

Nekem még mindig teszik, és vonzódom hozzá.

A barátomat szeretem...viszont ez a srác aki újból felbukkant...nem hagy nyugodni!Segítsetek!

2009. szept. 19. 15:57
 1/1 anonim ***** válasza:
szerintem azt döntsd el kit szeretsz igazán, kivel tudnád elképzelni akár a hátralevő életedet... Tudom, ez elég komolyan hangzik, de ha ebbe belegondolsz, akkor az segíthet tisztázni az érzéseket. Nemtom hány éves vagy, de fiatalon elég csapongóak tudnak lenni az érzelmek. Az se furcsa, hogy vonzódsz ahhoz a másik sráchoz, de döntsd el ki a fontosabb és ahhoz maradj hűséges mindenképp. A srácot meg neked kell leállítanod, ha nagyon nyomul.
2009. szept. 19. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!