Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, hogy azért vagyok a csúnya barátnőmmel, hogy ne
hagyjon el?
A csúnya és kövér csaj csak azért jó barátnőnek hogy legyen kit csúfolni. Amúgy meg szerintem jobb ha egyedül vagy mint egy kövérrel.
2013. márc. 30. 11:02
Akkor baj, ha nem is szereted, akkor viszont nagyon, mert átvered szegényt, de legalább növeled az önbecsülését :))
Hidd el, hogy ha igazán akarod, akkor találsz olyan lányt aki szép, és nem hagy el Téged :D:D !!
2013. márc. 30. 11:06
3/9 A kérdező kommentje:
2-es
Hát eddig előtte 6 barátnőm volt és mind még élni akart, meg "jajj de olyan szerelmes vagyok" volt és elhagyott
Ezek alapján finoman szólva nem hiszem hogy tetszik neked..... Képzeld el jövőtöket. Milyen lesz ha majd évekig kell vele együtt élni majd elveszed úgy hogy majd gyűlöld magad hogy ezt teszed. Gyerekeid lesznek tőle és egy egész életet kell leélned egy olyan valaki mellett akit nem szeretsz. Te is elkezdesz hozzá hasonlítani ez az egész felőröl elhízol és a bőröd összeaszalodik megöregszel, már életed végén jársz és már nincs több lehetőség már nem változtathatsz, az életed a semmiért volt hazugságokra alapozódik, és mélyen legbelül végig boldogtalan voltál.
2013. márc. 30. 11:21
Pont rosszakat találtál :((
De ez sem lesz így joó, ha úgy éled le az életed, hogy együtt vagy Valakivel, akit nem szeretsz, nem tetszik de legalább biztos ://
Ahhoz, hogy megtaláld azt aki igazán szeret csalódnod is kell, tudod " szivárvány sincs eső nélkül " !! :D:D
- am 2es vagyok ((:
2013. márc. 30. 11:27
Baj, egyrészt mert magadat is megfosztod attól a lehetőségtől, hogy mégis rátalálj egy olyan lányra aki külsőre és belsőre is bejön.. Bár igazából ezek után, hoyg több éve csak kihasználsz egy szegény lányt, aki szeret téged nem tudom megérdemelnél-e egy normálsi csajt.. Másrészről az a lány sokkal jobbat érdemel nálad.. Ő is ember, megérdemli, hogy találjon egy olyan pasit, aki azért szereti őt amilyen, úgy fogadja el, ahogy van és nem csak azért van vele, mert: ha ló nincs jó a szamár is..
2013. márc. 30. 11:28
Teljesen értelmetlen a kérdésfelvetés, persze, hogy baj. Mindketten sérültek vagytok mentálisan: te az elcseszett gondolkodásod miatt, a barátnőd meg amiatt, hogy képes ilyen szinten megalázni magát, hogy olyan pasival van, aki még csak nem is vonzódik hozzá.
2013. márc. 30. 11:30
Eléggé gáz,ha a saját barátnődet, akivel állításod szerint 2 éve együtt vagy,lecsúnyázod!
Lehet h neked "csúnya"de az nem feltétlenül jelenti,hogy más pasinak is!
Nem tudhatod h nem fog elhagyni,ez nem biztosíték hogy"csúnyának tartod,meg ő is magát"!Ha van esze elhagy
2013. márc. 30. 11:52
Az. Elég gonosz dolog tőled, kihasználod és átvered. Az egésznek akkor lenne értelme, he szeretnéd... Így mindketten csak sérültök, te nem leszel boldog, ő hazugságban él.
2013. márc. 30. 11:53
Kapcsolódó kérdések: