Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nagyon csúnya vagyok?
Több lánynál is próbáltam beszélni, de mindegyik elhajtott.
Annyira rosszul esik ,hogy mondják pl.: frodó, csúnyaság
Otthon pedig mondják milyen szép vagyok, meg a rokonok is, közben akkor mindenki hazudik?
Mit csináljak?
Sokan fiúk közül is kicsúfoltak.
15F
Nem tehetsz semmit sem.
Én is ronda vagyok.
20/F
Otthon természetes, hogy mindenki azt mondja, hogy szép vagy. 15 éves vagy, szinte még gyerek. Biztos lesz valaki, akinek majd bejössz.
Gondolom tudod, ki játszotta Neville Longbottomot a HP-ben. Akkor ő sem volt valami hú de aranyos. Úgy nézett ki, mint egy pocok. És most? Sok lány nedvesedik tőle.
Tuti bejössz majd valakinek. Képet kaphatunk?
Az osztályod meg kretén, ne foglalkozz velük.
biztos nincs veled semmi baj csak rossz közegbe jársz elolvastam a másik kérdésed, ott látom azt írtad hogy a fele cigány az osztályodban.gondolom a suli is eléggé olyan lehet ami tele van cigányokkal. a maradék meg plázapics@ , bulizós akik hetente váltogatják a pasijukat.... így nehéz tudom mert én is ilyen suliba jártam. 15 évesen még nem vagy lekésve semmiről se. ne aggodalmaskodj ennyit ezen a párkapcsolat hülyeségen.
más rossz véleményére meg ne adj semmit. főleg olyan szájából hallani vicces, akin temérdek hiba található külsőleg,és belsőleg is.;)
Cső!
Én is így vagyok, ha van kedved dumálgatni írj nyugodtan.
Tököm ki van már a csajok hatalmas igényeivel, amikor nekem szinte minden második lány bejön külsőre.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!