Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nagyon csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

Több lánynál is próbáltam beszélni, de mindegyik elhajtott.

Annyira rosszul esik ,hogy mondják pl.: frodó, csúnyaság

Otthon pedig mondják milyen szép vagyok, meg a rokonok is, közben akkor mindenki hazudik?

Mit csináljak?

Sokan fiúk közül is kicsúfoltak.

15F

2013. márc. 27. 16:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem tehetsz semmit sem.

Én is ronda vagyok.

20/F

2013. márc. 27. 16:58
 2/22 anonim ***** válasza:
24%
egyébként
2013. márc. 27. 16:58
 3/22 anonim ***** válasza:
76%
Rokonok szavára ilyen téren nem mindig kell adni. Ha belegondolsz, a génállományotok egy része közös (ha vér szerinti a rokon), szóval ha rád azt mondaná, hogy csúnya vagy, azzal magát is minősítené. (Más kérdés viszont a gének kifejeződése, nem minden örökölt jelleg fejeződik ki mindenkiben, továbbá a környezet szerepe, valamint epigenetikus hatások). Én is rettenetesen ocsmány vagyok amúgy, egy genetikai hulladék, és elfogadtam, hogy soha sem lehet barátnőm.
2013. márc. 27. 17:00
 4/22 anonim ***** válasza:
88%

Otthon természetes, hogy mindenki azt mondja, hogy szép vagy. 15 éves vagy, szinte még gyerek. Biztos lesz valaki, akinek majd bejössz.

Gondolom tudod, ki játszotta Neville Longbottomot a HP-ben. Akkor ő sem volt valami hú de aranyos. Úgy nézett ki, mint egy pocok. És most? Sok lány nedvesedik tőle.

2013. márc. 27. 17:02
 5/22 A kérdező kommentje:
2013. márc. 27. 17:04
 6/22 anonim ***** válasza:

Tuti bejössz majd valakinek. Képet kaphatunk?

Az osztályod meg kretén, ne foglalkozz velük.

2013. márc. 27. 17:09
 7/22 anonim ***** válasza:
47%
Attól, hogy csúnya valaki még nem igaz,hogy nem lehet barátnője. Csak mondjuk olyat kell nyújtanotok amit a szépek nem tudnak pl:vicces, művelt, kedves, előzékeny, anyagi biztonság, valami érdekes hobbi, valami olyan ami miatt felnézhet rád, tényleg nehezebb így ismerkedni de nem szabad feladni, próbálj sok lány barátott szerezni és lehet maj az eyik bemutat a barátnőjének és osszejon a dolog
2013. márc. 27. 17:14
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Kedves #7! Miféle anyagi biztonságot tud nyujtani egy 15 éves gyerek?
2013. márc. 27. 17:17
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

biztos nincs veled semmi baj csak rossz közegbe jársz elolvastam a másik kérdésed, ott látom azt írtad hogy a fele cigány az osztályodban.gondolom a suli is eléggé olyan lehet ami tele van cigányokkal. a maradék meg plázapics@ , bulizós akik hetente váltogatják a pasijukat.... így nehéz tudom mert én is ilyen suliba jártam. 15 évesen még nem vagy lekésve semmiről se. ne aggodalmaskodj ennyit ezen a párkapcsolat hülyeségen.

más rossz véleményére meg ne adj semmit. főleg olyan szájából hallani vicces, akin temérdek hiba található külsőleg,és belsőleg is.;)

2013. márc. 27. 18:23
 10/22 anonim ***** válasza:

Cső!

Én is így vagyok, ha van kedved dumálgatni írj nyugodtan.

Tököm ki van már a csajok hatalmas igényeivel, amikor nekem szinte minden második lány bejön külsőre.

23F

2013. márc. 27. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!