Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz ha összejövök egy csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha összejövök egy csúnya fiúval?

Figyelt kérdés

Engem nem zavar hogy csúnya mert szeretem őt így is, fel sem tűnik hogy az. De mikor a barátnőim meglátták nagyon leszólták hogy hogyan engedheted hogy egy ilyen hozzád érjen. A nővérem is lecsúnyázta meg azt mondta ne menjek ki vele az utcára. Tényleg ez engem minősít ha csúnya a barátom?

(Nem gazdag, de jó hozzám. Szeret engem)

2013. márc. 26. 11:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretitek egymást mit érdekel mások véleménye?
2013. márc. 26. 11:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szeressétek egymást, más ne érdekeljen!
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
És te szereted?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szereted? Szeret? Mit számít más véleménye? Most őszintén.. Az én fiúm sem annyira helyes mások szerint,de imádom!
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Növérednek, bnöidnek szuperkanjuk van?
2013. márc. 26. 11:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más a csúnya pasi!

Lehet,hogy a "barátnőidnek" a te pasid az(vagy csak az is előfordulhat,hogy irigykednek),viszont lehet,hogy akivel ők járnának,neked az a csúnya

2013. márc. 26. 12:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

HA szereted,állj ki mellette a barátnőiddel szemben.

Az minősít téged,hogy jobban érdekel mások véleménye,mint az,hogy mit érzel.

Gondolkodj kiscica.

2013. márc. 26. 12:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Sokan az átlagos fiúkra is azt mondják, hogy csúnya, szóval lehet. Viszont igazán ronda pasival szerintem ne járjál (mondom ezt csúnya pasiként, nem akarnám senkitől, hogy velem kelljen égetnie magát, akkor már mindenki jobban jár, ha örökre magányos maradok.)
2013. márc. 26. 12:34
 9/9 anonim ***** válasza:

az, hogy itt ezzel a szóval illeted, azt jelenti, hogy igenis feltűnik és igazából az a gáz, hogy mentegeted magad. ha nem tetszik, hagyd békén.

téged az minősít, ahogy beszélsz róla.

2013. márc. 26. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!