Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na jelenjek meg nyilvános helyen a barátommal mert csúnya?
Figyelt kérdés
Már volt erről hasonló kérdésem, de most megint előjött itthon a téma. Mert a barátom nem néz ki jól és ebbe kötöttek bele. Hogy miért nem találok jobbat. Jó hozzám, szeret engem és én is őt. Én is látom rajta hogy nem egy Adonisz, de engem vonz. De megkaptam hogy "Ugye nem akarsz vele elmenni nyilvános helyekre. Vagy max beszéld meg vele hogy legyen más a haja meg öltözzön másként mert egy ilyen csinos lány csak lejáratja magát egy ilyennel"2013. márc. 27. 08:12
1/10 anonim válasza:
Nézd, ha te valóban szereted, akkor nem foglalkozol más véleményével.
2/10 anonim válasza:
Komolyan, hagyd már ott szerencsétlen srácot, ha neked hetente fel kell tenned ilyen ostoba kérdést. Ha tényleg szeretnéd, akkor a családodnak már rég beolvastál volna úgy, hogy többet szóba se hozzák, nemhogy még itt kérdezgeted, hogy most mi van. A srác meg talál majd magának valakit, aki elfogadja és szereti. Te meg várd Brad Pittet.
3/10 anonim válasza:
Legközelebb vágj vissza azzal, hogy viszont 30 centis a f.rka és a gyors menet 2 órás az átlagos meg 4. Kinek mi köze hozzá hogy te hová mész a barátoddal?
4/10 anonim válasza:
Ha szereted nem mindegy hogy ki mit gondol?
5/10 anonim válasza:
nyugodtan menj vele:) barátnőm is kapott barátnőietől ilyen megjegyzéseket és kiröhögte őket :) ha te szereted ne foglalkozz mások véleményével:)
6/10 anonim válasza:
Basszus!Igen,ha tényleg szereted akkor tökre lefogod szarni hogy hol jelensz meg vele meg minden ne más hülye gyerekek véleménye érdekeljen.Bocs ha bántó voltam vagy valami,de annyira ki tud akasztani ha valaki ilyeneket kérdez meg minden! (bocs a sok "meg minden"-ért :D )
7/10 anonim válasza:
eléggé gáz,hogy kiírod,h csúnya a pasid!Basszus attól mert másnak nem tetszik,nem jön be, az nem feltétlenül jelenti azt hogy csúnya!Te meg pláne ne írd már ki,hisz elvégre a nője vagy
8/10 anonim válasza:
Téged ki érdekel jobban?
- A párod, akit szeretsz, a külseje ellenére is bejön neked, odaadó, kedves hozzád és számíthatsz rá?
- Egy rakás idegen, aki csak ítélkezni tud, de ha segítségre lenne szükséged, egy sem lenne ott neked? -.-"
9/10 anonim válasza:
Hát ha szereted és ő is téged akkor szerintem próbálj meg vele mutatkozni de ha kínosnak érzed a dolgot akkkor ott valami bibi van.
10/10 anonim válasza:
ülj le 1-es. ez a kérdés választ sem érdemel. Mégis írok mert nem bírtam ki. Komolyan elgondolkoztál már a kérdéseden? Most akkor miért is vagy vele vagy ki miatt vagy vele? Te vagy vele vagy az ismerőseid? Férfinál amúgy sem a szépség a meghatározó ha te meg egy ilyen befolyásolható egyéniség vagy és mások véleményére adsz akkor keress magadnak egy plasztik Ken-t. Ja és legyél boldog Ken-nel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!