Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti el tudtátok felejteni az exet (elsőt)? Én hogy felejtessem el a barátnőmmel?
4 és fél hónapja vagyunk együtt én vagyok neki a második barát, az első barátja vette el a szüzességét, az első barátjától kapta az első csókot stb
kb 1,5 hónapja szakította meg végleg az exel a kapcsolatot(az én kérésemre) és azt mondja nem hiányzik neki, nem is gondol rá, csak én tartom szinten az emlékét mert vájkálok a múltjában és mindig kérdéseket teszek fel neki a múltjával kapcsolatban
azt mondja belém szerelmes, és azt is mondja két emberbe egyszerre nem lehet szerelmes
beetettem hogy elviszem hazugságvizsgálatra(poligráfra) és ott minden kiderül, erre azt mondja fél attól, hogy olyat mutat ki a gép amit nem érez,azt mondja féla ttól, hogyha ilyen szuperszónikus(ezt mondta) a gép és ha ilyen ügyes(ezt is ő mondta), akkor lenyúl olyan mélyre,amiről ő nem tud. Én erre mondtam neki, hogy amit nem érez az nem létezik, kérdeztem hogy akkor érez valamit az exe iránt, erre ezt felelte: "úgy érzem nem érzek, csak irántad"
el kell mondjam hogy ez a leányzó nagyon tapasztalatlan és sokszor még magával sincs tisztába, nem lehetséges, de akkor miért fél attól, hogy a gép kimutatna olyat amiről nincs tudoomása? ez mi lehet egy lánynál?
Te nem szereted! Milyen poligráfról beszélsz? Ember, most
toltad el magadtól. Innentől mindenki jobb lesz neki, csak
tudjon tőled menekülni. Még ha mást is mond, megöltél ben-
ne valamit, amit "bizalom"nak nevezünk....
"kb 1,5 hónapja szakította meg végleg az exel a kapcsolatot(az én kérésemre) és azt mondja nem hiányzik neki, nem is gondol rá, csak én tartom szinten az emlékét mert vájkálok a múltjában és mindig kérdéseket teszek fel neki a múltjával kapcsolatban "
Ez pl. abszolút kamu.
Te jó ég! Kérdező, szerintem gondolkozz el magadon! Igen, szerintem itt az a rossz, hogy te vájkálsz a múltjába és állandóan kérdéseket teszel fel! És mi az, hogy hazugságvizsgálatra viszed? Mi vagy te, valami vallató? Semmi bizalom, semmi jóindulat nincs benned? A szerelmedről van szó nem valami bűnösről aki hazug! Te alakítottad ki az elméletedet hogy biztos az exét szereti még és állandóan a témán lógsz! Ez borzalmas!
Sosem fogom teljesen elfelejteni az első igazi, hosszú kapcsolatomat, de ettől még félre tudom tenni az emlékeimnek kialakított lélekzugomban! Igen, az emlék mindig megmarad. Talán hihetnél a barátnődnek ha azt mondja, nem gondol rá! Borzalmas a hozzáállásod.
#3: nem feltétlen kamu. Nyaggatja... ismerős a
"Hova megy a ló?" vicc nem?
nem tudom hány évesek vagytok? eleve nem olyan régen vagytok együtt, az közben dumált az előzővel, ez sem jó
nincs is túl rajta, azt csak ő tudja miért
nem tudja igazából kit szeret és kibe szerelmes, ezt el tudom képzelni N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!