Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy van normális férfi Hajdúszoboszló környékén? Aki nem a rossz lányokra bukik? Aki hűséges, hosszú távra gondolkozik? Vannak még ilyen pasik? Csak szimplán érdekelne ez a dolog.
Először is jó lenne tudni, hogy nézel ki. :-)
Ne haragudj, hogy ezzel kezdem, de egy férfit a nő kinézete fog meg először (helyes arc, ápolt és szép haj, jó test...).
Egy kérdést hadd tegyek fel: Milyen gyakran mennek oda hozzád férfiak ismerkedési szándékkal? Esetleg el-elkapott rokonszenves pillantások vannak?
Az internetes társkereső nem egy rossz dolog. Nálad 10 évvel idősebb közeli nő rokonom talált így párt magának. Persze vigyázni kell, hiszen sok férfi fog rádírni, főleg olyanok, amelyineknek nem igazán örülnél... :-)
De nőként könnyű helyzetben vagy, hiszen felregisztrálsz, a sok pasi meg ugrik majd egyből. Ha ügyesen válogatsz, biztosan lesz olyan, akivel megvan a kölcsönös szimpátia.
Előre is sok sikert!
Nő még sosem nem maradt egyedül, kivéve, ha egyedül akart maradni. :-P
Merre szoktad lógatni?
Én Keleti fan vagyok, de gondoltam már elnézni máshová...
Akkor horgásztársad az van...
;)
Hoppá!
Akkor majd egyszer, ha megindul a jó idő, s a hal, meghívlak egy pecára...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!