Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik, hogy van normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy van normális férfi Hajdúszoboszló környékén? Aki nem a rossz lányokra bukik? Aki hűséges, hosszú távra gondolkozik? Vannak még ilyen pasik? Csak szimplán érdekelne ez a dolog.

Figyelt kérdés
Tudom, hogy normális lány is kevés van, de olyan igazságtalanság az, hogy a két nem kevés normális képviselői nehezen találnak egymásra. 27 éves lány vagyok, de inkább egyedül élek, mint sem a vagány, nagyképű, kicsapongó pasi típussal. Én vagyok hülye, hogy így gondolkozok?

2013. márc. 30. 09:36
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Ja és köszi a tanácsokat! :)
2013. márc. 30. 16:12
 32/51 anonim ***** válasza:

Először is jó lenne tudni, hogy nézel ki. :-)

Ne haragudj, hogy ezzel kezdem, de egy férfit a nő kinézete fog meg először (helyes arc, ápolt és szép haj, jó test...).

Egy kérdést hadd tegyek fel: Milyen gyakran mennek oda hozzád férfiak ismerkedési szándékkal? Esetleg el-elkapott rokonszenves pillantások vannak?

Az internetes társkereső nem egy rossz dolog. Nálad 10 évvel idősebb közeli nő rokonom talált így párt magának. Persze vigyázni kell, hiszen sok férfi fog rádírni, főleg olyanok, amelyineknek nem igazán örülnél... :-)

De nőként könnyű helyzetben vagy, hiszen felregisztrálsz, a sok pasi meg ugrik majd egyből. Ha ügyesen válogatsz, biztosan lesz olyan, akivel megvan a kölcsönös szimpátia.

Előre is sok sikert!

Nő még sosem nem maradt egyedül, kivéve, ha egyedül akart maradni. :-P

2013. márc. 30. 20:48
 33/51 A kérdező kommentje:
Amikor még bulizni jártam, elég sok pasi jött oda hozzám, de egyértelmű volt a szándékuk, szóval nekem az ilyen nem hiányzik. Volt több évig tartó kapcsolatom is ami kudarcba fulladt. Olyan is volt már, hogy nem független pasi udvarolt, akinek egyébként volt barátnője..undorító! Átlagos lánynak tartom magam, vannak akiknek tetszem és vannak akiknek nem. Szerintem mindenki így van ezzel.
2013. márc. 30. 21:23
 34/51 anonim ***** válasza:
Én is horgászom, ott is lehet ismerkedni, de az én etetésemre rá ne merj ülni! :D
2013. márc. 30. 23:05
 35/51 A kérdező kommentje:
Nyugi, nem szokásom :). Van jól bevált kis helyem :).
2013. márc. 31. 08:32
 36/51 anonim ***** válasza:

Merre szoktad lógatni?

Én Keleti fan vagyok, de gondoltam már elnézni máshová...

2013. márc. 31. 20:05
 37/51 A kérdező kommentje:
Hortobágy és a Kösely. A tavakat nem szeretem, de lehet idén kinézünk a Vekerire is.
2013. márc. 31. 20:16
 38/51 anonim ***** válasza:

Akkor horgásztársad az van...

;)

2013. márc. 31. 20:32
 39/51 A kérdező kommentje:
Horgásztárs? Igen, a családom. :)
2013. márc. 31. 20:38
 40/51 anonim ***** válasza:

Hoppá!

Akkor majd egyszer, ha megindul a jó idő, s a hal, meghívlak egy pecára...

:)

2013. márc. 31. 20:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!