Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem nem vagyok normális!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem nem vagyok normális! Szerintetek?

Figyelt kérdés
Eléggé szégyenlem magam, mert 16éves létemre a 20-as férfiak jönnek be. Még szűz vagyok, nem sürgetem a dolgokat. Pár korombeli fiú udvarolgat, de semmit nem érzek. Amint egy idősebb férfi mosolyog rám, jönnek a lepkék és úgyérzem mintha egyből szerelmes lennék belé. Persze tudom, hogy nem de mégis úgy érzem. Ez a 'korral jár'? És az normális ha ilyen fiatal létemre az idősebbekre bukom ?
2013. márc. 29. 13:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez inkább szeretethiány, és egy kis apakomplexus. Normális egyébként.
2013. márc. 29. 13:26
 2/9 anonim ***** válasza:
4-5 év differencia teljesen normális.
2013. márc. 29. 13:28
 3/9 anonim ***** válasza:

én is az idősebbekre bukom ez nem komplexus hanem te agyilag érettebb vagy a korodnàl ezért van :)

L/18

2013. márc. 29. 13:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Nincs miért szégyelned magad!

23 vagyok,nekem meg az idősebb pasik jönnek be (pl barátom aki 30éves)

2013. márc. 29. 13:29
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azért szégyenlem magam, mert múltkor beszélgettem egy 21 évessel, tényleg jól kijöttünk, de anyukám fülest kapott róla, és eléggé kiakadt. Leszidott, hogy a saját korosztályomban kutassak.

2013. márc. 29. 13:30
 6/9 anonim ***** válasza:
nyugodj meg normális vagy.a fiúk később érnek mint a lányok és te a korodnál biztos érettebb vagy.terészetes dolog szerintem hogy felfelé kacsintgatsz csak vigyázz ki ne használják a lehetőséget.egy 20éves már nem csak sétálni akar,aztán nehogy sírás legyen a vége!de a te életed te döntessz.
2013. márc. 29. 13:35
 7/9 anonim ***** válasza:

A saját korosztályodban sok éretlen tacskó van. Megértem a vonzódásod. Nem sok a 4-5 év. Azért 30 évessel ne kezdj!

Anyukádnak javaslom járjon ő 16 éves fiúkall, akik csak fájdalmat okoznak. Testi, lelki vonatkozásban egyaránt!

30F :)

2013. márc. 29. 13:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy nekik a séta hosszabb távon nem elég. Úgy vagyok vele, hogy szerintem abba a korba léptem, amikor ha szeretek valakit lefeküdnék vele.(persze nem 3nap után..) Attól félek, hogyha megismerkednék egy férfival, nem lehetne semmi mert anyukám belerondítana a kapcsolatba.. Megértem, hogy félt, de szerintem egy esélyt adhatna a férfinak, hogy megismerje..
2013. márc. 29. 13:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi baj! :)

Nekem 20 évesen a 16 éves lányok jönnek be... :P

2013. márc. 29. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!